Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, "directă" spre Becali: "Nu știu cine te-a învățat, dar are cel mai mare potențial". Cine l-a captivat pe "Mister"

FCSB a reușit joi să facă patru transferuri, la doar o zi de la victoria din Slovacia, cu Dunajska Streda, scor 1-0, în prima manșă a turului III preliminar din Liga Campionilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 19:44
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 19:55

Jucătorul transferat de FCSB care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu e mijlocașul Eduard Radaslavescu, de la Farul Constanța, internațional de tineret.

Dilalogul Ilie Dumitrescu - Gigi Becali

"E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii trei-patru ani. Nu știu cine te-a învățat, dar are cel mai mare potențial", i-a transmis Dumitrescu lui Becali, în direct, la televiziunea Digi Sport.

Gigi Becali a replicat rapid: "Eu l-am văzut, toți erau împotriva mea. Eu l-am văzut de două-trei ori și mi-a plăcut, am vrut să-l iau de mai multe ori, dar nu s-a legat"

Eroul naționalei din meciul cu Argentina de la CM 1994 a tras imediat concluzia, pe un ton apăsat. "A luat trei milioane și a investit în tot ce era mai bun în piața din România". 

Becali a anunțat că a bătut palma cu Farul pentru doi jucători - mijlocașul Eduard Radaslavescu (18 ani) și fundașul Radu Boboc (23 de ani). Mutările au fost confirmate și de președintele Farului, Gică Popescu. Pe lângă cei doi, Gigi Becali a anunțat că a mai rezolvat astăzi două transferuri. Unul dintre ei este Marco Dulca, mijlocașul de la Chindia, căruia i-a fost achitată clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro. Numele celui de-al patrulea jucător transferat de Becali nu a fost dezvăluit.

Modifică setările cookies