Gigi Becali Adrian Mititelu FCSB FCU Craiova Liga 1

Gigi Becali nu l-a iertat pe Mititelu! Replică dură, după ce a fost atacat pe patronul FCU: „Mint când spun asta!?”

Gigi Becali nu i-a rămas dator lui Adrian Mititelu, după ce acesta l-a atacat, miercuri, într-o intervenție telefonică la PRO ARENA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 17:00
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 17:05

Patronul vicecampioanei spune despre Mititelu că este „oltean orgolios” și îi amintește acestuia că avocata sa l-a ajutat ca să iasă din închisoare.

„Tată, eu îl cunosc bine pe Adrian Mititelu, iar ăsta e oltean orgolios și vă spun eu ce l-a deranjat mai mult pe el față de persoana mea. Ok, el spune că nu avocata mea a făcut lucruri care l-au ajutat să iasă din închisoare.

Să zicem că e ca el, deși nu e ca el, că eu știu foarte bine ce a făcut avocata mea pentru el. Că dacă ne opuneam noi, poate că îi puneam bețe în roate omului și nu voiam deloc așa ceva. Eu știu cum e în pușcărie, iar Mititelu e naiv dacă este de părere că eu nu l-am vrut liber. Eu am vrut ca omul să iasă afară și să meargă la familie.

Însă, pe Mititelu l-a deranjat cel mai tare un alt lucru, cel pe care eu l-am spus și îl recunosc în continuare. L-a deranjat că am spus că nu m-am bătut și nu m-am confruntat niciodată cu el. Nea Adriene, tu ai avut o echipă bună în urmă cu 10-12 ani, că dacă nu consideram că ai o echipă bună nu ajungeau la mine Mihai Costea, Florin Costea, Prepeliță și Dănănae.

Nu îl punem pe Găman că pe ăla nu l-am luat eu de la tine. Pe Mihai am dat bani, iar de ăia trei știi foarte bine care a fost treaba. Nu mai are rost să vorbim acum, că au trecut foarte mulți ani. Însă, tu te-ai bătut cu mine vreodată la campionat? Rotaru ăla s-a bătut și cu mine, dar și cu Neluțu Varga”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Becali, atac subtil la Mititelu

Gigi Becali l-a „înțepat” pe Mititelu arătât spre trofeele câștigate de Craiova lui Mihai Rotaru.

„Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat, cu titlul pe masă la Craiova. Uite că Rotaru ăla s-a bătut. Și uite că a câștigat și niște trofee și a iesit și vicecampion al României. Și acum să îți mai spun o chestie. Să nu crezi că m-am aliat cu Rotaru împotriva ta. Nu mă interesează pe mine războiul dintre voi în Craiova. Băteți-vă acolo cât vreți între voi și apoi care este mai bun dintre voi doi să se bată cu mine la titlu.

Mint, Adrian, când spun că tu nu te-ai bătut până în ultima etapă cu mine la campionat? Ăia de la CFR s-au bătut, dar și Rotaru s-a bătut cu noi. Consider că te-ai supărat aiurea pe mine. Cu tine sunt mai bun prieten față de Rotaru. Cu Rotaru ăla nu m-am văzut în viața mea. Am vorbit doar la telefon.

Cu tine, în schimb, m-am întâlnit de atâtea ori față în față și vorbeam și cu orele la telefon. Uite, acum poate că echipa ta e mai în formă decât a lui Rotaru, dar o să te bați cu noi până în final la campionat? Ați jucat bine și cu CFR, dar și cu noi”, a mai spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies