NEWS ALERT Patru transferuri într-o zi la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali

FCSB Gigi Becali marco dulca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 19:35
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 19:45

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că a rezolvat patru transferuri în cursul zilei de joi.

Becali a anunțat că a bătut palma cu Farul pentru doi jucători - mijlocașul Eduard Radaslavescu (18 ani) și fundașul Radu Boboc (23 de ani). Mutările au fost confirmate și de președintele Farului, Gică Popescu.

FCSB a făcut patru transferuri azi

Pe lângă cei doi, Gigi Becali a anunțat că a mai rezolvat astăzi două transferuri. Unul dintre ei este Marco Dulca, mijlocașul de la Chindia, căruia i-a fost achitată clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro.

"L-am luat pe Radaslavescu, l-am luat pe Boboc. În ultimele două ore, am mai semnat încă doi jucători. Doar despre Boboc vă pot spune și de Radaslavescu. L-am văzut acum un an și jumătate, mi-a plăcut foarte mult și l-am luat.

Despre al treilea și al patrulea nu vă pot spune. Hagi nu vinde ieftin, și-au păstrat procente. Au rămas 20% la Farul pentru cei doi

Cu ceilalți doi nu am semnat încă, dar pe unul îl vedeți mâine. Am luat acceptul de la club cu unul dintre ei. Cam într-o oră jumătate-două semnează. După ce semnează jucătorul, pot să vi-l spun. În noaptea asta vor dormi la noi, în cantonament. Sunt mijlocași. Hai că vi-l zic, e Dulca! Ne-am înțeles să-i plătim clauza și semnează într-o oră.

L-am văzut de două-trei ori, l-am sunat pe tatăl lui. Zicea că pleacă la o echipă din Germania. I-am zis că dacă nu semnează acolo, oricând vine la FCSB. Și am plătit clauza de 250.000 de euro", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Cine este Marco Dulca, jucătorul transferat de FCSB

Marco Dulca are 23 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. Fostul internațional U21 și U23 și-a făcut junioratul la Universitatea Cluj și Swansea, iar în 2019 a revenit în fotbalul românesc, la FC Viitorul.

În ultimele două sezoane, Dulca a evolut pentru Chindia Târgoviște, inițial sub formă de împrumut de la Farul, iar apoi transferat definitiv. Alături de formația dâmbovițeană, mijlocașul a strâns 73 de meciuri, a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Marco Dulca, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!