Adrian Mititelu Marius Croitoru Superliga

Întrebat despre Marius Croitoru, Adrian Mititelu a răspuns prompt

Petrolul Ploieşti a învins cu 1-0 formaţia FCU Craiova, vineri seară, într-un meci disputat în deplasare şi care a contat pentru etapa a şasea din Superligă.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 23:46
Data actualizarii: Sambata 20 August 2022, 00:01

Oltenii au avut mai multe ocazii de a marca, însă norocul a fost de partea formației lui Nicolae Constantin. La Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, Petrolul a deschis scorul în finalul primei reprize, minutul 45+2, dintr-o lovitură liberă transformată impecabil de Jair.

Cu victoria obţinută în faţa Craiovei, Petrolul a urcat pe locul al doilea în clasamentul Superligii, având 10 puncte.

Adrian Mititelu a fost întrebat după meci despre viitorul lui Marius Croitoru și a anunțat că antrenorul în vârstă de 42 de ani are credit nelimitat din partea sa mai ales pentru că echipa joacă un fotbal "cu stil". Cunoscut drept un tehnician care imprimă un stil de joc spectaculos, Croitoru are, în opinia lui Mititelu, capacitatea de a duce echipa în play-off.

Adrian Mititelu: "Sunt foarte mulțumit de Croitoru"

"Eu sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru. Sincer! Sunt foarte mulțumit și sunt convins că echipa asta va juca în play-off. Iar în play-off va fi una dintre echipele bune de acolo. Dacă Doamne ferește se întâmplă să nu intrăm acolo, asta nu înseamnă că nu vom mai colabora.

Până acum, munca lui de zi cu zi și cum pune problema, pe mine m-a cucerit. Nu știu ce se întâmplă de mâine încolo, dar nu există nicio legătură în ce privește relația mea cu Marius dacă nu luăm puncte și echipa joacă foarte bine.

E imposibil să nu ne atingem obiectivul cu lotul pe care îl avem. Noi avem și condiții bune în raport cu alte echipe din România", a declarat Adrian Mititelu, la televiziunea Digi Sport.

În urma acestui rezultat, FCU Craiova ocupă locul 11, cu 7 puncte, în timp ce Petrolul Ploiești a ajuns la trei victorii consecutive și a urcat pe poziția secundă, cu 10 puncte. În următoarea etapă, FC U Craiova va juca pe terenul celor de la UTA Arad, în timp ce Petrolul va primi vizita lui CS Mioveni.

Modifică setările cookies