FCU Craiova - Petrolul Ploiesti galerie fcu craiova jandarmi Peluza Sud Superliga Superliga

GALERIE FOTO Jandarmii au făcut legea în FCU Craiova - Petrolul Ploiești! Suporterii au fost fugăriți de forțele de ordine. S-au folosit gazele lacrimogene

FCU Craiova și Petrolul Ploiești s-au duelat în etapa a șasea a Superligii, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2022, 23:08
Data actualizarii: Vineri 19 August 2022, 23:05

FCU Craiova a intrat bine în joc și a menținut atmosfera atât pe suprafața terenului, cât și în afara lui în peluză. Galeria oltenilor, venită pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, a aruncat cu pirotehnice în startul meciului și a întins un val de fum deasupra gazonului.

Galeria Petrolului Ploiești a ajuns pe stadion abia în partea a doua, în minutul 57. Au început să înjure adversarii, iar suporterii lui FCU Craiova au plecat spre locul cuvenit lor.

Jandarmii au intervenit și au potolit spiritele folosind gazele lacrimogene. Ulterior, forțele de ordine au alergat fanii gazdelor pentru a se reîntoarce în peluza lor. 

În urma fluierului final al centralului Bîrsan, jandarmii au rămas în alertă și pe drumul spre vestiar, în tunel, pentru a lipsi sfârșitul meciului de alte incidente neprevăzute.

FCU Craiova - Petrolul Ploiești 0-1

"Lupii galbeni" s-au opus cu succes în fața avalanșei de ocazii la poarta lor, venită din partea lui FCU Craiova. Oltenii au fost echipa mai periculoasă, care a încercat să înscrie și să creeze faze interesante în careul advers.

Petrolul Ploiești a deblocat tabela cu câteva momente înainte de fluierul final al primei reprize. Jair a executat o lovitură liberă și a reușit să marcheze un gol de generic în poarta lui Robert Popa. Scorul a rămas 1-0 pentru prahoveni până la sfârșit.

Modifică setările cookies