INTERVIU EXCLUSIV cu Oaida, ultima achizitie FCSB: "Sunt stelist de mic!" Glume cu Morutan: "Ii dau meditatii sa ia si el BAC-ul!"

Razvan Oaida a fost transferat la FCSB, dar va continua sa joace pentru FC Botosani. Becali vrea sa il cheme la Bucuresti atunci cand va fi convins ca poate prinde primul 11, la vara, sau iarna viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 18:28
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 18:52

Oaida s-a transferat la echipa cu care tine de mic, dar spune ca va ramane cu picioarele pe pamant si va continua sa joace la randament maxim pentru FC Botosani.

"Imi doresc sa fie intr-un ceas bun si sa am realizari acolo. Sunt stelist de mic si cred ca orice tanar jucator isi doreste sa ajunga la un club precum Steaua (FCSB)."

Razvan Oaida a fost laudat de patronul Valeriu Iftime, ieri, intr-o interventie la Ora exacta in sport. Iftime spune ca Oaida este "un altfel de fotbalist", serios, cu capul pe umeri, si student la facultate.

"Am avut mai multe discutii cu domnul Iftime in ultima perioada... da, sunt student in primul an la facultate, probabil de-asta a facut acele declaratii."

Oaida a glumit pe seama lui Olimpiu Morutan, care nu si-a mai dat BAC-ul vara trecuta, dupa ce s-a transferat la FCSB.

"Noi suntem prieteni, vorbesc des cu el. O sa fac meditatii cu el si speram sa ia si el BAC-ul", s-a amuzat Oaida, intr-un interviu pentru PRO TV.

Oaida nu a alimentat ideea lui Valeriu Iftime, care i-a propus lui Becali sa nu ii plateasca deocamdata salariul din contractul cu FCSB, ci sa ii puna banii intr-un cont separat si sa ii dea abia atunci cand ajunge la Bucuresti.

"Nu stiu, nu comentez, acestea sunt discutiile lor."

Pana sa ajunga la FCSB, Razvan Oaida are o misiune foarte importanta la FC Botosani. Trebuie sa califice echipa in playoff. Pentru asta, Botosani are nevoie de o victorie cu Viitorul, duminica, de la ora 17:00.

"Sa castigam acest meci si sa fim in playoff, la asta ne gandim cu totii. Sa facem o figura frumoasa si sa le dam peste nas celor care ne-au criticat."

Iftime: "Gigi, nu-i da salariul, hai sa avem grija de baiatul asta!"

 

FCSB a rezolvat ieri transferul lui Razvan Oaida, dar mijlocasul de 20 de ani va continua sa joace pentru FC Botosani.

Becali vrea sa il cheme la Bucuresti doar atunci cand va fi convins ca jucatorul poate prinde echipa, la vara, sau iarna viitoare.

Iftime nu vrea ca Oaida sa aiba problemele lui Morutan, si l-a sfatuit pe Becali sa nu ii plateasca salariul, ca jucatorul sa nu dea de alte tentatii la Botosani.

"Am vorbit cu domnul Becali sa nu ii dea acum salariul, sa il puna separat intr-un cont si sa i-l dea in momentul in care ajunge la FCSB."

"Sigur ca asta e o chestiune greu de negociat, greu de pus in practica, dar noi trebuie sa avem grija de copiii astia. Sunt baieti de 20 de ani care de-odata se vad in cont cu zeci de mii de euro si unii o iau razna."

"Multi pica atunci cand se vad la confort sporit. Nimeni nu munceste la confort maxim, va spun eu", a explicat Iftime la Ora exacta in sport (ProX).

"Sper ca a inteles lectia pe care a primit-o Morutan"


FCSB ii plateste Botosaniului 700.000 in schimbul lui Oaida, plus 15% dintr-un viitor transfer.

"Eu am vrut sa facem transferul asta, el bineinteles ca a acceptat. E un pret bun pentru mine. Sper ca el sa inteleaga lectia pe care a primit-o Morutan, stand la mine inca 6 luni sau un an de zile, sa joace fotbal, sa ramana concentrat, sa inteleaga ca fotbalul nu se incheie cu acest transfer."

"Trebuie ca noi sa il instruim incontinuu, sa il punem in situatie de presiune, sa joace, sa nu se relaxeze. Daca se intampla asa, va fi ok. Daca nu, poate fi un mic esec, asa cum in momentul asta este Olimpiu Morutan."

"A dat si BAC-ul, este student in anul 1 daca nu ma insel, este un copil foarte bun, e pe formatul meu."

"Eu vorbesc des cu el, i-am explicat ca in momentul asta este o speranta, nu o certitudine, e nevoie de multa, multa munca", a mai spus Iftime la ProX.

Modifică setările cookies