"Gigi, nu-i da salariul, hai sa avem grija de baiatul asta!" Clauza neobisnuita in contractul ultimului jucator transferat de FCSB

FCSB l-a transferat pe Oaida, dar jucatorul mai ramane la Botosani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 27 Februarie 2019, 15:29

FCSB a rezolvat ieri transferul lui Razvan Oaida, dar mijlocasul de 20 de ani va continua sa joace pentru FC Botosani.

Becali vrea sa il cheme la Bucuresti doar atunci cand va fi convins ca jucatorul poate prinde echipa, la vara, sau iarna viitoare.

Iftime nu vrea ca Oaida sa aiba problemele lui Morutan, si l-a sfatuit pe Becali sa nu ii plateasca salariul, ca jucatorul sa nu dea de alte tentatii la Botosani.

"Am vorbit cu domnul Becali sa nu ii dea acum salariul, sa il puna separat intr-un cont si sa i-l dea in momentul in care ajunge la FCSB."

"Sigur ca asta e o chestiune greu de negociat, greu de pus in practica, dar noi trebuie sa avem grija de copiii astia. Sunt baieti de 20 de ani care de-odata se vad in cont cu zeci de mii de euro si unii o iau razna."

"Multi pica atunci cand se vad la confort sporit. Nimeni nu munceste la confort maxim, va spun eu", a explicat Iftime la Ora exacta in sport (ProX).

"Sper ca a inteles lectia pe care a primit-o Morutan"


FCSB ii plateste Botosaniului 700.000 in schimbul lui Oaida, plus 15% dintr-un viitor transfer.

"Eu am vrut sa facem transferul asta, el bineinteles ca a acceptat. E un pret bun pentru mine. Sper ca el sa inteleaga lectia pe care a primit-o Morutan, stand la mine inca 6 luni sau un an de zile, sa joace fotbal, sa ramana concentrat, sa inteleaga ca fotbalul nu se incheie cu acest transfer."

"Trebuie ca noi sa il instruim incontinuu, sa il punem in situatie de presiune, sa joace, sa nu se relaxeze. Daca se intampla asa, va fi ok. Daca nu, poate fi un mic esec, asa cum in momentul asta este Olimpiu Morutan."

"A dat si BAC-ul, este student in anul 1 daca nu ma insel, este un copil foarte bun, e pe formatul meu."

"Eu vorbesc des cu el, i-am explicat ca in momentul asta este o speranta, nu o certitudine, e nevoie de multa, multa munca", a mai spus Iftime la ProX.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!