Delta Tulcea Fotbal intern

IES DIN FOTBAL! Caz IREAL in Romania! N-au facut niciun punct TOT sezonul si au primit sanctiune 60 de puncte! Clubul care visa sa se bata cu Steaua, Dinamo si Rapid e acum ISTORIE

Dupa un inceput nebun de campionat a venit anuntul de care se temeau cei din club.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 18:48
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 18:49

Seria Rapidului din Liga a 3-a ramane fara un nume important. Delta Dobrogea Tulcea s-a retras din campionat. Dupa ce n-a scos niciun punct in 2018, Delta a primit o sanctiune uriasa, de 60 de puncte, din cauza litigiilor cu fostii jucatori. Lovita grav de probleme financiare, echipa a decis sa nu mai reia campionatul. Delta e a doua echipa din seria a 2-a a ligii a 3-a care renunta la competitie, dupa CSO Bragadiru. Rezultatele tulcenilor nu se anuleaza pentru ca au reusit sa incheie turul. In partea a doua, vor pierde toate jocurile cu 3-0, la masa verde.

Delta a fost in mai multe randuri la un pas de Liga 1. Ultima data, acum 6 ani, cand a terminat pe 3 in B si a ratat de putin promovarea. Si atunci esecul a insemnat desfiintarea echipei. In 2007, Delta a promovat matematic, insa a fost inlocuita de Ceahlaul pentru ca nu a obtinut licenta de A.

Delta Tulcea a pierdut toate cele 14 meciuri jucate in tur si a marcat numai de 4 ori.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!