Liga 1

Încă un transfer la CFR Cluj! Negocierile cu clubul din Serie A s-au încheiat: "Revine acasă"

Campioana României a fost foarte activă în actuala fereastră de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 08:15
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 08:18

După ce a transferat jucători experimentați precum Marko Dugandzic, Sergiu Buș sau Cristian Neguț, CFR Cluj și-a îndreptat atenția către fotbaliști tineri, care pot fi soluții și pentru regula U21 din Liga 1.

CFR Cluj îl transferă pe Răzvan Sava, de la Torino

Echipa lui Dan Petrescu a anunțat deja transferul atacantului Daniel Birligea (21 de ani), de la formația italiană Teramo, iar CFR Cluj s-a înțeles acum și cu Torino pentru cumpărarea portarului Răzvan Sava (20 de ani).

"Portarul român Răzvan Sava revine acasă. Torino și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al portarului", anunță italienii de la Tuttomercatoweb.

Sava, născut în Timișoara, a fost format la LPS Banatul, iar în 2017 a plecat în Italia, unde a semnat inițial cu formația Sesto Giovanili, din Serie D. În 2018, goalkeeper-ul era transferat de Juventus, iar după un era împrumutat succesiv la formațiile de juniori ale celor de la Pescara și Lecce.

În 2020, Răzvan Sava a fost transferat definitiv de Torino și a apărat constant în campionatul Primavera. Portarul român a fost de câteva ori și în lotul primei echipe la meciurile din Serie A, însă nu a apucat să debuteze.

Sava a evoluat pentru toate naționalele de juniori ale României, iar în septembrie 2021 a debutat la reprezentativa U20 condusă de Bogdan Lobonț, într-un meci cu Anglia, scor 1-6.

Modifică setările cookies