Liga 1

Dan Petrescu pregătește două transferuri strategice! „Bursucul”, negocieri avansate cu doi fotbaliști din Italia

CFR Cluj pregătește două transferuri pentru perioada următoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 21:51
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:02

Oficialii campioanei vor să scape de orice emoție în privința regulei U21, motiv pentru care au început tratativele cu doi tineri fotbaliști care activează acum în fotbalul italian.

Unul dintre jucătorii cu care Petrescu negociază, potrivit torinogranata.it, este Răzvan Sava (19 ani), portar al echipei Primavera FC Torino şi al României U19. Ardelenii intenționează să-l transfere pe tânărul goalkeeper sub formă de împrumut, urmând ca acesta să fie cumpărat definitif dacă va confirma în primul sezon.

A doua mutarea a ardelenilor îl are în vizor pe Daniel Birligea (21 de ani), atacantul lui Teramo, club ce activează în Serie C. Potrivit rete8.it, cele două părți s-ar fi înțeles deja, iar Birligea a semnat un contract valabil până în 2025. Teramo şi-a oprit 40% dintr-un viitor transfer.

Raul Haiduc, Otto Hindrich, Alin Fica, Claudiu Petrila, Adrian Gîdea şi Răzvan Andronic sunt cei șase fotbaliști pe care Petrescu se poate baza acum la CFR pentru regula U21.

CFR Cluj a trimis doi jucători la o altă echipă din Liga 1

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Mihai Butean și Denis Rusu, care vor juca sub formă de împrumut la o altă echipă din Liga 1.

Chindia Târgoviște i-a împrumutat pe cei doi fotbaliști de la campioana României. Recent, cele două cluburi s-au înțeles și cu privire la transferul lui Cristi Neguț, care s-a alăturat deja lotului condus de Dan Petrescu.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorilor Mihai Butean și Denis Rusu până la finalul acestui sezon”, se arată pe pagina oficială a ardelenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies