Inca o victorie pentru dinamovisti! Performanta URIASA reusita de suporterii din programul DDB! "Cainii au mai vandut un stadion"

Inca o victorie pentru dinamovisti! Performanta URIASA reusita de suporterii din programul DDB! "Cainii au mai vandut un stadion"

Suporterii-actionari de la Dinamo au ajuns la al patrulea sold out consecutiv. 

In a 23-a etapa a Ligii 1, Dinamo primeste vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, meci pentru care suporterii au epuizat in 52 de ore biletele virtuale puse la vanzare. 

Potrivit unui anunt facut pe pagina de Facebook a fanilor, in 2021 s-au vandut deja 180.000 de bilete, iar acest lucru, alaturi de reinnoirea cardurilor de membri DDB, a dus la scaderea datoriilor pentru licenta cu 400.000 de euro. 

Astfel, in acest moment, Dinamo mai are datorii de 800.000 de euro pe care trebuie sa le acopere pentru a putea primi licenta. 

ÎN 52 DE ORE, Câinii au mai vândut un stadion! 180.000 de bilete vândute de la începutul anului! Suntem gata de meci,...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

Meciul dintre Dinamo si Sepsi este programat in aceasta seara, de la ora 21:00, si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies