Dinamo Germania Valentin Lazar Superliga

Inca isi permit sa refuze! Dinamo a spus "NU" unei oferte venite din Germania! Ce jucator este dorit in Bundesliga

Intrati in insolventa si ramasi fara dreptul de a participa in cupele europene, dinamovistii isi permit inca sa refuze oferte, patronul Negoita spunand recent "nu" unui club din Germania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 16:43
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 16:58

Aflati intr-o situatie financiara extrem de delicata, intrati in insolventa si ramasi fara licenta pentru Europa League, sefii lui Dinamo au refuzat recent o oferta venita din Bundesliga, dar si una din Grecia.

Vizat pentru un transfer a fost nimeni altul decat Valentin Lazar, tanarul fotbalist care a impresionat in ultimul sezon in tricoul alb-rosu. In varsta de 24 de ani, jucatorul adus de la Sportul Studentesc, care a bifat deja 30 de aparitii in tricoul lui Dinamo, marcand de 4 ori, a primit doua oferte clare, cea din Germania fiind de circa 800 de mii de euro, noteaza Digisport.

Presedintele clubului din Stefan cel Mare, Constantin Anghelache, a refuzat insa negocierile, spunand ca jucatorul este in acest moment netransferabil si ca suma este prea mica.

In ciuda faptului ca oficialii dinamovisti nu au dorit sa dezvaluie numele clubului din Germania, sursa citata noteaza ca Werder Bremen ar fi in ultima vreme interesata de serviciile mijlocasului.

Grigore, Matei, Rotariu si Balgradean, doriti si ei in strainatate

Pe langa Valentin Lazar, alti patru fotbalisti de la Dinamo, printre cei mai bine platiti din lot, sunt doriti in strainatate.

Dintre acestia, Dorin Rotariu, fotbalist care a iscat un scandal imens in primavara, dupa ce a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, este cotat cel mai bun, dinamovistii fixandu-i un pret de transfer de circa 4 milioane de euro.

Modifică setările cookies