alexandru tarnovan Alexandru Gradinaru FC Botosani Steaua Liga 1

Primele plecari din Ghencea? "Ana Maria Prodan m-a intrebat daca il vreau! Vrem jucatori de la Steaua, nu stim daca ii vor da!"

Dupa ce Reghecampf a batut palma cu Al Hilal, incepe valul plecarilor de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 14:23
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 14:28

Daca Pintilii nu merge dupa Reghe la Al Hilal, Steaua i-ar putea pierde totusi pe Tanase, Gardos si Latovlevici, jucatori vanati de mai multe cluburi din Europa.

Sunt si jucatori tineri care ar fi urmariti de cluburi din Liga I. Astazi, mai multi jucatori tineri ai Stelei pe care Reghe a contat in ultima parte a sezonului, au fost anuntati ca ar urma sa plece la Botosani. Oficialii clubului neaga asa ceva:

"Am vazut ca toata lumea ii da pe Gradinaru si Tirnovan ca venind la noi in aceasta vara. Nici vorba de asa ceva. Gradinaru si Tirnovan nu vin la Botosani. Nici macar nu am discutat cu nimeni de la Steaua despre Gradinaru.", a declarat Cornel Sfaiter pentru Mediafax.

Sotia lui Reghecampf l-a propus pe Tirnovan la Botosani, dar discutiile nu s-au concretizat:

"Despre Tirnovan, m-a intrebat Ana Maria Prodan in urma cu vreo doua luni daca nu-l vreau si i-am spus ca mai discutam. Dar de atunci nu am mai vorbit. Noi ne-am dori niste jucatori de la Steaua, dar nu cred ca ii da!", a mai spus acesta.

Modifică setările cookies