"In doi ani de Liga 1, nicio echipa din Romania nu mi-a pus probleme cum a facut-o Chindia. La pauza voiam sa schimb toata echipa!" Ce spune Petrescu dupa 4-1 la Ploiesti

"In doi ani de Liga 1, nicio echipa din Romania nu mi-a pus probleme cum a facut-o Chindia. La pauza voiam sa schimb toata echipa!" Ce spune Petrescu dupa 4-1 la Ploiesti

Dan Petrescu a fost impresionat de nou-promovata din Targoviste.

"Nicio echipa nu mi-a pus problemele pe care mi le-a pus Chindia in doi ani de cand sunt in Romania", spune Super Dan. Antrenorul campionei crede ca echipa prietenului Moldovan are ceva din Viitorul lui Hagi. Petrescu n-a fost deloc multumit de jucatorii sai in prima repriza a meciului de la Ploiesti. "As fi schimbat toata echipa daca as fi putut", spune Petrescu.

"La pauza le-am zis jucatorilor ca as schimba toata echipa, dar n-am cum. Trebuia sa dam un gol repede in repriza a doua, am avut noroc, dupa golul lui George Tucudean ne-a fost mai usor. Vreau sa-l felicit pe cei de la Chindia, nicio echipa nu mi-a pus asa probleme in Romania in doi ani asa cum a facut Chindia in seara asta", a comentat Petrescu.

Ciprian Deac: "A fost o rusine pentru noi in prima repriza, ma bucur ca ma revenit in partea a doua si am aratat ca suntem o echipa care isi tine cuvantul si face totul pentru victorie. In prima repriza, Chindia a fost mai buna. E bine ca n-am imbatranit degeaba, in asemenea momente trebuie sa se vada experienta. Nu stiu daca o sa joc cu Celtic, asta decide Dan Petrescu. Aveam nevoie de un meci ca asta ca sa-mi recapat increderea. Cu cat inaintez in varsta, vreau sa fiu tot mai bun, sa-mi corectez erorile".

Adrian Paun: "Am avut o prima repriza dezastruoasa. In repriza a doua am intrat montati, cu o agresivitate mult mai mare. Petrescu ne-a certat, ne-a zis ca o sa plecam invinsi daca avem aceeasi atitudine. Avem nevoie de moral pentru meciul cu Celtic. Ma bucur ca ma reusit sa inscriu si sa-mi ajut echipa, sper sa nu ma opresc aici. Avem nevoie de Tucudean, e golgeterul nostru, cred ca numai el putea sa inscrie din acel unghi. Avem jucatori de valori egale, folosim doua echipe si reusim sa castigam pe ambele fronturi".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT