”Îmi e teamă de ce se va întâmpla!”. Războiul din Ucraina îl neliniștește pe Reghecampf

Laurentiu Reghecampf Razboi ucraina Universitatea Craiova Superliga Laurențiu Reghecampf
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 14:19
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 14:21

Laurențiu Reghecampf se declară îngrijorat în legătură cu războiul din Ucraina.

”Va fi afectat fotbalul mondial”, este de părere antrenorul, fost campion al României, care se pregătește pentru meciul cu Chindia Târgoviște.

„Sunt mulţi români care trăiesc în Ucraina, sper să se rezolve această situaţie şi oamenii care trăiesc în zonele critice. Nu suntem obişnuiţi, pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva aproape de noi. 

Va fi afectat fotbalul mondial, se vor întâmpla multe lucruri în urma acestui război. Deocamdată avem numai câteva ore, nu ştiu cum vor decurge evenimentele în zilele următoare. Nu mă pricep, dar îmi este teamă de ce se va întâmpla!”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a prefațat și meciul cu Chindia Târgoviște, programat vineri, de la ora 20:30.

„Va fi un meci important, avem ocazia să câştigăm trei puncte importante pentru situaţia noastră, să continuăm perioada bună prin care trecem. Sper să jucăm mai bine decât în ultimul meci, cu Clinceni, unde nu am făcut ce trebuia să facem. 

Sunt încrezător, văd o creşetere din punct de vedere fizic şi tactic la unii jucători. Avem un colectiv cu fotbalişti profesionişti, care au un trecut în fotbalul românesc, nu au nevoie să fie ţinuţi în priză, sunt la o echipă care te obligă să câştigi fiecare meci. 

S-a văzut în multe meciuri că nu am putut avea acelaşi 11, acum avem continuitate. Presiune va fi mereu la Craiova, nu e ceva nou, îmi doresc ca jucătorii să aibă reacţie pe teren”, a mai spus antrenorul oltenilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!