”Este o greșeală”. Mihai Rotaru îl contrazice pe Răzvan Burleanu: ”Venim cu o propunere, ei nu ne bagă în seamă”

Mihai Rotaru Federatia Romana de Fotbal Razvan Burleanu Fotbal intern Mihai Rotaru și Lorena Balaci
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 18:48
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 18:52

Alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal vor avea loc pe data de 12 aprilie. Răzvan Burleanu nu are, momentan, un contracandidat.

Președintele FRF vede de acest lucru care pe un gest de ”unitate” din partea oamenilor din fotbal. Imediat, Burleanu a fost contrazis de Mihai Rotaru, acționarul celor de la Universitatea Craiova.

„Nu, este o greșeală. Nu este un semnal de unitate. Noi, de exemplu, în proporție de 70%, avem păreri în contradictoriu cu Federația. Consider că nu face bine competiției ca echipa de pe locul trei să dea baraj pentru locul de cupele europene cu o altă echipă, care câștigă un alt baraj. 

Nu poate cineva să dea la facultate dacă nu a luat bacalaureatul, în speță dacă nu a intrat în play-off. Ni s-a transmis că noi suntem 'Gică Contra' tot timpul. Nu, nu suntem. Noi venim cu o propunere, ei nu ne bagă în seamă, mergem mai departe”, a spus Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Ce a declarat Răzvan Burleanu

„Cred că voi avea cel de-al 3-lea mandat. Mi-aș fi dorit să am un contracanditat, există termen suficient de înscriere. Chiar dacă în toți acești 8 ani de zile de când ne cunoaștem, abordarea FRF a fost de multe ori criticată, membrii afiliați acordă o susținere foarte mare. 

Au acordat-o și în 2018, când am avut și partide politice care s-au implicat împotriva noastră. Dacă nu vom avea niciun contracandidat, înseamnă că fotbalul vrea să transmită un mesaj de unitate”, a declarat președintele FRF.

Până în prezent nu și-a depus candidatura nimeni împotriva actualului președinte al Federației Române de Fotbal, care este favorit la câștigarea celui de-al treilea mandat. Pe 5 martie 2014 a câștigat pentru prima dată Răzvan Burleanu candidatura, preluând funcția de la Mircea Sandu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!