ilie poenaru FC Arges UTA Arad Superliga

Ilie Poenaru a răbufnit după debutul cu eșec de la UTA: "Am făcut 8 ore pe drum, asta e țara în care trăim!"

Ilie Poenaru a debutat cu un eșec pe banca celor de la UTA Arad, în deplasare, contra lui FC Argeș, scor 0-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iulie 2022, 21:20
Data actualizarii: Sambata 16 Iulie 2022, 21:19

Cu mai mulți jucători noi în primul 11, precum Keșeru, Dobrescu sau Hoxhallari, UTA a avut o prestație modestă și a pus rareori în pericol poarta adversă, deși FC Argeș a condus încă din minutul 2, după golul lui Dorian Bertrand.

Ilie Poenaru a răbufnit după debutul cu eșec de la UTA

Deși a explicat că nu caută scuze pentru eșecul din prima rundă a sezonului, Ilie Poenaru a vorbit și despre problemele premergătoare partidei - anumite accidentări chiar înainte de joc și drumul lung făcut cu autocarul de la Arad până la Pitești.

"Un meci slab de partea noastră. Felicit FC Argeș, scorul putea să fie mult mai mare. Nu ne-am prezentat așa cum ne-am dorit. Trebuie să acceptăm dacă suntem bărbați și să ne facem autocritica, iar săptămâna viitoare să lucrăm mult mai mult. Primim niște goluri cu o mare ușurință, lipsă de sincronizare și sper să rezolvăm cât mai repede asta.

Când începi meciul de la 0-1, nu e chiar așa ușor, te afectează mental. Primim gol pe o lipsă de reacție, de concentrare, asta e viața. Nu vreau să caut scuze, dar faptul că ni s-a accidentat unul, doi jucători cu o zi înainte de meci și am făcut 8 ore cu autocarul, că asta e țara unde trăim, nu avem autostrăzi... chiar nu caut nicio scuză, dar s-a văzut că au avut un plus fizic, au fost mai proaspeți și au meritat.

Se vede o oarecare lipsă de omogenitate, de prospețime și e clar că vom face anumite schimbări. Când vom creiona acel prim 11 dorit de mine, vom arăta foarte bine. Tot timpul ai nevoie de întăriri. Deocamdată, ceea ce mi-am dorit a venit. Încă sunt în urmă cu pregătirea cei noi. E clar că vom mai aduce un atacant, poate și un winger și ne vom opri", a spus Ilie Poenaru, după meciul de la Pitești.

În runda următoare din Superligă, UTA Arad va primi vizita nou-promovatei Petrolul Ploiești, luni, 25 iulie, de la ora 21:30.

Modifică setările cookies