Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător de la FCSB: "E un exemplu pentru mine!"

Ilie Dumitrescu Andrei Vlad FCSB Stefan Tarnovanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 22:39
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 22:38

Ilie Dumitrescu (54 de ani) a comentat situația portarilor de la FCSB. Vicecampioana României ar urma să aibă la dispoziție în continuare doi portari în formă - Ștefan Târnovanu (22 de ani) și Andrei Vlad (23 de ani).

Andrei Vlad a revenit în poarta lui FCSB la ultimele trei meciuri de campionat din 2022, ca urmare a accidentării lui Târnovanu, iar evoluțiile sale au fost apreciate. Totuși, Vlad nu are locul de titular asigurat, iar recent a recunoscut că se gândește la o eventuală plecare de la vicecampioana României.

Ilie Dumitrescu: "Andrei Vlad este un exemplu"

Gigi Becali a spus în decembrie că Ștefan Târnovanu va reveni ca titular în poarta lui FCSB, iar lui Andrei Vlad i-a transmis că "nu iei tu hotărârea care e mai bună pentru tine, iau eu hotărârea care e mai bună pentru mine". De asemenea, managerul general Mihai Stoica a anunțat recent că sunt șanse mici ca unul dintre cei doi portari să plece, având în vedere că vicecampioana îl mai are în lot doar pe puștiul Alexandru Maxim, în vârstă de 15 ani.

După ce a apărut și informația potrivit căreia Andrei Vlad ar avea o ofertă din Polonia, Ilie Dumitrescu s-a poziționat de partea jucătorului, spunând că înțelege de ce portarul și-ar dori să plece de la FCSB.

"Trebuie să te pui și în locul jucătorului. Nu îi convine statutul de rezervă. La un moment dat era unul dintre cei mai buni portari, a cochetat și cu echipa națională. Nu se simte confortabil. A intrat acum, a făcut-o foarte bine. Nu poate pleca când vrea el, dar dacă găsește înțelegere din partea clubului...

Vlad a fost un exemplu. N-a jucat o perioadă lungă de timp pentru că Târnovanu este titular. S-a pregătit, s-a pregătit și, când i s-a dat șansa, a fost un exemplu. Pentru mine este un exemplu", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Mihai Stoica : „Nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu!”

În urmă cu doar cinci zile, MM Stoica, managerul general al FCSB, susținea că Vlad și Târnovanu sunt indispensabili pentru club în momentul de față.

„Nu, n-am discutat cu Vlad. Ca să pleci, trebuie să vii cu o ofertă. Săptămâna următoare începe campionatul. Nu mai avem cum, nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu şi să rămânem cu un copil a doua variantă (n.r. - Alexandru Maxim, 15 ani).

E complicat. Ce e foarte bine e că amândoi au apăărat în sezonul ăsta foarte bine”, a declarat Mihai Stoica -  mai multe detalii AICI.

  • 5 meciuri a strâns Vlad în acest sezon la FCSB, iar în 3 dintre ele nu a primit gol
  • 30 de partide are Târnovanu în actuala stagiune. În doar șase dintre ele a rămas cu poarta intactă
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!