FCSB a luat decizia în cazul portarilor Vlad și Târnovanu: "Nu mai avem cum!"

FCSB Andrei Vlad Mihai Stoica Stefan Tarnovanu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 08:12
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 08:12

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit detalii despre situațiile principalilor doi portari de la echipă, Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad.

În acest sezon, Târnovanu a devenit portarul titular de la FCSB și a avut evoluții apreciate. Totuși, în puținele momente în care el a fost indisponibil, Vlad a dat siguranță echipei, astfel că staff-ul tehnic are o misiune dificilă în alegerea goalkeeper-ului.

Mihai Stoica: "Nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu"

În ultima perioadă s-a discutat și despre o posibilă plecare a lui Andrei Vlad, nemulțumit de statutul de rezervă, însă Mihai Stoica spune că acest lucru este exclus acum.

"Nu, n-am discutat cu Vlad. Ca să pleci, trebuie să vii cu o ofertă. Săptămâna următoare începe campionatul. Nu mai avem cum, nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu şi să rămânem cu un copil a doua variantă (n.r - Alexandru Maxim, 15 ani). 

E complicat. Ce e foarte bine e că amândoi au apărat în sezonul ăsta foarte bine", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 5 meciuri a strâns Vlad în acest sezon la FCSB, iar în 3 dintre ele nu a primit gol
  • 30 de partide are Târnovanu în actuala stagiune. În doar șase dintre ele a rămas cu poarta intactă

Ce a declarat Ștefan Târnovanu despre concurența portarilor de la FCSB și despre adversarul cel mai periculos la titlu

FCSB s-a reunit recent în vederea reluării antrenamentelor, urmând să efectueze un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) între 8 şi 20 ianuarie. 

"Au fost două săptămâni în care ne-am liniștit, au fost multe meciuri în prima parte a sezonului, deci ne-a prins bine. 

Se vorbește de titlu, sperăm ca de această dată să și reușim. Distanța e recuperabilă, cât timp sunt șanse matematic noi o să luptăm. Adversarul cel mai periculos este CFR, dar nici celelalte echipe nu sunt de neglijat.

Vlad cât a apărat, a apărat senzațional. Eu sunt convins că cine va apăra, o va face foarte bine. Tot timpul te motivează concurența, acum vom munci și mai mult", a declarat Ștefan Târnovanu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!