Otelul - FCSB Ilie Dumitrescu tavi popescu Superliga Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a folosit un singur cuvânt să descrie golul lui Tavi Popescu din Oțelul - FCSB

Oțelul Galați - FCSB, LIVE TEXT pe www.sport.ro - AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 22:34
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 22:35

Oțelul Galați și FCSB s-au înfruntat pe stadionul „Oțelul” în a treia etapă din startul noului sezon din Superliga României. Cele două cluburi s-au înfruntat ultima dată pe 10 noiembrie 2022, în Cupa României, scor 0-0.

Ilie Dumitrescu a folosit un singur cuvânt să descrie golul lui Tavi Popescu din Oțelul - FCSB

În minutul 40 al meciului, Andrei Cordea i-a pasat lui Octavian Popescu la aproximativ 25 de metri, iar „perla” lui Gigi Becali a reușit să marcheze un supergol. Stoian nu a avut nicio șansă la șutul trimis la „păianjen” de winger-ul roș-albaștrilor.

Ilie Dumitrescu, fost mare internațional român, a vorbit la pauza dintre Oțelul Galați și FCSB și a precizat că golul lui Tavi Popescu a fost fantastic. De asemenea, Dumitrescu a mai specificat că roș-albaștrii nu au fost periculoși în prima repriză.

„Au fost 40 de minute în care Oțelul a acoperit bine. Au fost câștigate multe dueluri împotriva lui Tavi Popescu și Andrei Cordea. Nici Băluță nici Edjouma nu au reușit să creeze prea mult pericol. 40 de minute în care nu a reușit să fie periculoasă FCSB. 

Execuția a fost fantastică, la colțul lung”, a spus Ilie Dumitrescu la televiziunea DigiSport.


Echipele de start

  • Oțelul Galați: Stoian - Rus, Yabre, Varela, Zhelev - Jardan, Neagu, Silva - Pop, Fatai, Cisotti
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu - Edjouma, Șut, Djokovic - Cordea, Băluță, Oct. Popescu

Mihai Stoica, înainte de meciul cu Oțelul Galați

„Este complicat din foarte multe puncte de vedere, întâlnim o echipă foarte agresivă, care până acum a jucat două meciuri. În meciul cu UTA nu a câștigat din cauza unui ghinion teribil, iar meciul de la Craiova, chiar dacă să spunem că ar fi meritat Craiova, mă gândesc la ce ocazie monumentală au avut pe final. 

Sunt gălățean și știu ce vorbesc, meciurile cu Steaua (n.r. FCSB) reprezintă ceva deosebit pentru gălățeni. Avem și un jucător care probabil nu o să poată evolua, sperăm să poată fi recuperat până la meciul de joi, nu întrebați cine, nu o să spun.

Am întâlnit agresivitatea celor de la Galați într-un amical, propus de noi, că m-am bucurat că Oțelul a promovat și am zis să facem un cadou gălățenilor, era să pierdem trei jucători la meciul ăla. Nu aș vrea să reiau discursul avut înainte de meciul cu Rapid, va fi un joc la limita regulamentului probabil”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!