Gigi Becali a intrat în direct la TV după Oțelul - FCSB și i-a făcut praf pe toți: "I-am dat telefon lui MM"

Otelul - FCSB Gigi Becali Cupa Romaniei Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 23:54
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 23:53

Oțelul Galați - FCSB s-a încheiat 1-1.

Gălățenii au rămas, astfel, pe prima poziție în grupa C a Cupei României cu patru puncte, la egalitate cu FCSB, locul doi, dar cu un golaveraj mai bun decât al liderului din Superliga României.

Gigi Becali a intrat în direct la TV după Oțelul - FCSB și i-a făcut praf pe toți: "I-am dat telefon lui MM"

Gigi Becali a avut o intervenție brutală în direct la OrangeSport după ce FCSB s-a împotmolit cu Oțelul Galați în grupa C a Cupei României. Patronul FCSB a precizat că dacă ar fi putut, ar fi schimbat toți jucătorii la pauză.

„A fost echipa care a fost la început. Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul. Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă

Nu aveţi lumină să vedeţi clasamentul. Nu cred că dacă luam de la City cinci jucători, nu cred de la Real Madrid şi cred că... Vorbesc doar despre primul loc şi gata. Suntem pe locul întâi şi sunt mulţumit de echipă, dar de echipa pe care o ştiu eu. Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari în echipă şi mi-am pus baza în ei, i-am şi transferat dintre ei, dar nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de el. 

Dacă şi cu parcă se plimbau în barcă. Ştiu că sunt pe locul întâi, sunt mulţumit de echipă şi sunt jucători care nu vor mai juca”, a spus Gigi Becali.

Oțelul Galați - FCSB 1-1

Alexandru Băluță a deschis scorul în minutul 76, autor al unui gol de senzație. Joyskim Dawa a marcat și el în minutul 86 din „foarfecă”, însă VAR-ul a anulat reușita, deoarece mingea ar fi ieșit din teren în momentul centrării.

Lopez a restabilit egalitatea în minutul 90, iar tabela a rămas nemodificată până la finalul meciului. Oțelul și FCSB au împărțit, astfel, punctele, în a doua etapă din grupele Cupei României, pe stadionul arhiplin din Galați.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!