Ilie Dumitrescu a dezvaluit conversatia pe care a avut-o cu Gigi Becali in vara! Ce i-a putut spune patronul FCSB-ului cand echipa sa era ultima clasata

Ilie Dumitrescu a dezvaluit conversatia pe care a avut-o cu Gigi Becali in vara! Ce i-a putut spune patronul FCSB-ului cand echipa sa era ultima clasata

Ilie Dumitrescu a vorbit despre un dialog pe care l-a avut cu Gigi Becali in urma cu cateva luni.

Patronul FCSB a vorbit in vara cu Ilie Dumitrescu, in momentul in care echipa sa se afla pe ultimul loc in campionat, iar prestatia echipei era extrem de slaba. Gigi Becali a presimtit schimbarea pozitiva a echipei si l-a avertizat pe Ilie Dumitrescu de acest lucru, dupa cum a dezvaluit acesta la Digi Sport.

"Eu vorbeam cu Gigi si ii spuneam: "tu esti constient ca aveti doar 13 puncte in august?". Iar el imi spunea, o sa vezi ca o sa fim aproape si ca ne vom bate la titlu. Ca dovada ca acum, daca FCSB bate Voluntari, sunt la doua puncte de CFR.

N-as putea sa spun ca doar FCSB si CFR se vor lupta la titlu. Au fost momente in care CFR nu a castigat in deplasare multe meciuri. Dupa o luna de campionat, CFR avea 12-13 puncte in fata celor de la FCSB", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.


FCSB nu a inceput deloc bine campionatul in Liga 1
 

Echipa lui Gigi Becali a avut un start extrem de slab la inceputul Ligii. Dupa primele 7 etape, FCSB era pe ultimul loc in Liga 1, cu doar 4 puncte obtinute. CFR era lider inca de atunci, cu 17 puncte acumulate si cu un avantaj imens in fata lor.

Intre timp, diferenta dintre cele doua s-a mai diminuat, iar FCSB se afla la doar 5 puncte distanta de liderul CFR si are un meci in minus pe care trebuie sa il joace.

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT