Ilie Dumitrescu FCSB Ianis Stoica Superliga

Ilie Dumitrescu a avut cuvinte mari despre un fotbalist de la FCSB

FCSB s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-1 (0-1), duminică, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 16-a, prima rundă a returului sezonului regulat. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:59
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:57

Trupa lui Toni Petrea s-a văzut condusă după golul lui Braun, dar a egalat prin Gheorghe, iar mai apoi a reușit să treacă în avantaj prin golurile lui Ianis Stoica și Florin Tănase.

Ilie Dumitrescu s-a declarat încântat de evoluția lui Ianis Stoica, ”perla” FCSB-ului, după meci. Dumitrescu crede că Stoica are calități de invidiat, având mare încredere că poate ajunge un jucător important.

  • Ilie Dumitrescu

"FCSB a jucat foarte bine în repriza a doua. Mi-au plăcut mult Octavian Popescu și Tănase. S-a văzut cât de mult contează să ai o bancă valoroasă, au intrat Ianis Stoica, Budescu și Valentin Gheorghe. Centrarea lui Budescu de la golul de 2-1 este o centrare de excepție.

Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un fler extraordinar, apare foarte bine la finalizare. La golul de 2-1 a apărut foarte bine pe colțul scurt și a deviat în poartă. FCSB a lăsat câteva spații, dar dacă nu profiți de aceste momente... FCSB a meritat victoria.

Și execuția lui Valentin Gheorghe de la primul gol a fost una de excepție. Totul a fost premeditat acolo, mă așteptam ca Budescu să facă una ca asta. Budescu intră foarte bine în joc, ajută mult echipa", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!