Valentin Gheorghe a dezvăluit tot! Ce le-a spus Toni Petrea în puținele zile de când a fost numit antrenor la FCSB

FCSB Valentin Gheorghe Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:20
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:25

FCSB s-a impus cu 3-1 în fața echipei FC Botoșani, duminică seara, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

După o primă repriză modestă, FCSB a revenit în forță în partea a doua, iar schimbările făcute de Toni Petrea s-au dovedit a fi câștigătoare. 

Unul dintre jucătorii introduși pe teren în timpul meciului a fost Valentin Gheorghe, cel care a și marcat golul egalizator, în minutul 78.

La finalul meciului, tânărul de 24 de ani a mărturisit care a fost influența lui Toni Petrea în puținele zile de când a venit la echipă.

"Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Cei de la Botoșani mereu încearcă să joace fotbal. Mă bucur că am învins, aveam nevoie de cele trei puncte. Acum o să o luăm de la capăt. Mă bucur că am marcat, echipa avea nevoie de mine. Suntem jucători profesioniști, trebuie să continuăm cu orice antrenor vine. Vom spera până la capăt, suntem siguri că vom mai recupera puncte până la play-off. Atunci se va juca tot. 

Ne-a spus să jucăm fotbal, să jucăm de plăcere, iar noi am încercat să ne mobilizăm și să câștigăm cele trei puncte.", a declarat Valentin Gheorghe la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!