Franta

VIDEO UPDATE | Meciul Lyon-Marseille a fost suspendat. Partida a fost întreruptă în minutul 5: Payet a fost lovit în cap

Derby-ul etapei a 14-a din Ligue 1 a fost întrerupt la doar câteva minute de la fluierul de start. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:47
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:56

UPDATE 23:47 | Partida Olympique Lyon - Olympique Marseille a fost suspendată. Federația Franceză de Fotbal urmează să se întâlnească pentru a stabili pedepsele pentru incidentele întâmplate pe stadion. 

UPDATE 23:30 | Jucătorii de la OM refuză să intre pe teren, chiar dacă fusese anunțată reluarea partidei. Alvaro Gonzalez a avut o reacție nervoasă în vestiare. Încă se discută între oficialii celor două formații, autoritățile locale și arbitrii.

UPDATE 23:09 | Meciul Lyon - Marseille se va relua. A fost anunțat că la următorul incident, partida se suspendă. Întâlnirea a fost întreruptă mai bine de o oră.

UPDATE 22:21 | Suporterul care a aruncat cu sticla de apă în Dimtri Payet a fost scos de pe stadion. Oficialii lui Lyon le-au dat un ultimatum fanilor, explicându-le că vor fi sancționați. Partida rămâne în continuare întreruptă.

Partida Olympique Lyon - Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 5. În momentul în care Dimitri Payet se pregătească să execute un corner, mai multe obiecte contondente au fost aruncate din tribună spre el, iar unul dintre acestea l-a lovit în cap.

Jucătorul a primit îngrijiri medicale pe teren, iar fotbaliștii celor două echipe au fost trimiși la vestiare, partida fiind întreruptă până se va lua o decizie oficială cu privire la reluarea sau suspendarea acesteia.


Este al patrulea eveniment de acest fel de la începutul sezonului competițional în Franța, după incidentele de la Montpellier-Marseille, când s-a aruncat cu petarde și după suspendarea partidei Nice-Marseille cu 15 minute înainte de fluierul final. Și la partida Lens-Lille suporterii s-au luat la bătaie, iar întâlnirea a fost întreruptă timp de 15 minute până s-a restabilit ordinea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!