FCSB Claudiu Keseru Toni Petrea Superliga

Supărat pe Toni Petrea? Claudiu Keșeru, deranjat de schimbările din meciul cu Botoșani

Claudiu Keșeru a fost vizibil afectat de schimbarea din minutul 59 al duelului cu FC Botoșani, scor 3-1 (1-0), duminică seara, într-un meci din etapa a 16-a. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:10
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:16

Fotbalistul care a scris istorie pentru bulgarii de la Ludogorets are un sezon bun la FCSB. Acesta a marcat de 4 ori în 9 meciuri jucate din septembrie până acum. El a venit la FCSB la insistențele lui Edward Iordănescu, antrenor plecat cu scandal de la FCSB.

FC Botoșani a condus cu 1-0 la pauză, dar s-a văzut învinsă după un sfert de oră de vis avut de FCSB, pe finalul meciului. Toni Petrea, revenit pe banca echipei lui Gigi Becali după șase luni, a fost inspirat la schimbări, iar trei din jucătorii intrați de pe bancă au contribuit la revenire, prin Vali Gheorghe și Ianis Stoica, care au marcat, respectiv prin Budescu, cu o pasă de gol.

Acesta din urmă l-a înlocuit pe Keșeru, în minutul 59. Atacantul a părut afectat de decizia băncii tehnice. După ce a părăsit terenul, acesta i-a salutat, fără vlagă, pe cei de pe bancă, fiind vizibil dezamăgit. Keșeru a fost integralist, de când s-a întors la FCSB, doar în victoria cu Mioveni, scor 3-0.

În octombrie, la duelul Chindia - FCSB, Keșeru a avut o altă reacție nervoasă, la adresa lui Edward Iordănescu, de această dată: "Probabil vine și antrenorul la interviu și-l veți întreba de schimbare", spunea Keșeru, după acel meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies