Liga 1

"'Specialistii' sa-mi prezinte scuze!" Reactia lui MM Stoica dupa faultul lui Burca la Tanase: "Era OBLIGAT sa il elimine!"

FCSB si CFR Cluj si-au impartit punctele in etapa a cincea a playoff-ului, 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Mai 2021, 23:49
Data actualizarii: Marti 04 Mai 2021, 09:38

09:27 Mihai Stoica a revenit asupra fazei si a facut un nou comentariu, folosindu-se de reactia lui Burca.

  • Il faulteaza cinic pe Tanase! Era OBLIGAT sa il elimine! Reactia lui MM Stoica dupa faultul lui Burca la Tanase


Ros-albastrii au deschis scorul dupa un penalty transformat de Tanase. Capitanul FCSB a fost si cel care a obtinut lovitura de pedeapsa, dupa un fault al lui Burca in careu. 

Arbitrul Radu Petrescu l-a sanctionat pe Burca cu un cartonas galben, spre nemultumirea oficialilor FCSB, care au comentat intens in tribuna. Pe filmari se vede cum MM Stoica, managerul ros-albastrilor, gesticuleaza nervos si cere eliminarea fundasului. 

Atat Ion Craciunescu, cat si comentatorii meciului au comentat reactia lui Mihai Stoica, sustinand ca acesta nu ar cunoaste noul regulament, care nu implica eliminarea la o astfel de faza. 

Mihai Stoica a revenit pe retelele de socializare dupa o pauza lunga si a iesit la atac.

"Parerile specialistilor sunt niste minciuni sfruntate. Poate din dorinta de a absolvi arbitrul, poate din alte interese sau poate fara interes. Doar antipatie.

Burca n-are NICIO intentie sa joace mingea, il faulteaza cinic pe Tanase si Petrescu era OBLIGAT sa-l elimine. 

Nu galben, ci ROSU. Asa zice regulamentul. Ala updatat, pe care cred unii ca eu nu-l cunosc", a scris MM Stoica pe Facebook. 

Modifică setările cookies