"Ii platesc eu berea lui Tamas daca noi ne calificam, iar ei fac 6 puncte!" Pariul lui Radoi cu jucatorul pe care l-a dat afara de la FCSB

Autor: Sport.ro
Luni 08 Octombrie 2018, 17:28

Meciul Romaniei U21 cu Tara Galilor se vede la PRO X, joi, de la ora 19:00

Nationala de tineret a Romaniei este foarte aproape de o performanta remarcabila. Cu 4 puncte in ultimele doua meciuri din grupa, cu Tara Galilor si Liechtenstein, suntem siguri de calificarea la Euro.

"Suntem increzatori, dar as vrea ca jucatorii sa fie constienti de ceea ce urmeaza, pentru ca inca nu am realizat nimic."

"Avem meteahna asta sa ne impiedicam tocmai la sfarsit. Noi, staff-ul, trebuie sa ii capacitam pe jucatori, sa fie foarte concentrati."

"Asteptam cat mai multi oameni la stadion. Jucatorii au aratat ca pot juca un fotbal bun si suntem foarte aproape de calificarea la campionatul european."

Radoi s-a intalnit cu Tamas in cantonamentul echipelor nationale. Cei doi nu s-au mai vazut din perioada in care Radoi i-a fost antrenor lui Tamas la FCSB.

Radoi l-a dat atunci afara pe Tamas, din cauza problemelor cu alcoolul. A aflat ca Tamas vrea sa il cheme la o bere.

"Dupa ce ne calificam noi, si ei vor lua 6 puncte, ii voi accepta invitatia, o voi plati eu. Sa luam noi 4 puncte, sa ia ei 6, si toata lumea o sa fie impacata", a mai spus Radoi.

Ce se schimbă după 16 august în România. Starea de alertă se prelungește, ce restricții sunt în vigoare
BRAT