"Ianis nu e prea bun pentru FCSB, dar urmatorul pas trebuie sa fie in strainatate!" Gica Hagi a vorbit deschis despre transferul lui Ianis

Gigi Becali a vrut sa-l aduca pe Ianis Hagi la FCSB. 

Gica Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi. Acesta a spus ca trebuie sa analizeze ofertele care vin continuu dupa evolutiile bune ale fiului sau. 

"Ianis e din ce in ce mai curtat. A devenit foarte bun si toata lumea vorbeste de el. Nu vorbesc de transfer, e un jucator curtat, dar nu vorbesc pana luam decizia. Deocamdata ascultam, vedem, el trebuie sa joace aceste meciuri, iar noi, ceilalti din afara, sa luptam sa gasim solutia ideala. Sa creasca, sa joace si sa ajunga la un nivel mai mare", a declarat Hagi la PRO X. 

 

Gigi Becali: "Ianis e jucator de club mai mare"

 

Gigi Becali a comentat evolutia lui Ianis Hagi, l-a laudat pe fiul Regelui si a tinut sa spuna ca acesta trebuie sa ajunga la un club mai mare decat FCSB. 

"Eu nu vreau sa-i creasca cota lui Ianis, pentru ca vreau sa-l iau eu. Nu cred ca mai pot sa-l iau, am tot incercat, dar nu cred ca-l mai iau. El a jucat bine, nu mai pot. Eu nu cred ca-l da Gica la Ajax, eu zic ca e jucator de club mai mare. Asa cred. Bine, avand in vedere ca e prea tanar, el va creste mult. El va fi jucator mare, asa simt", a declarat Gigi Becali la PRO X. 

Gica Hagi i-a dat imediat raspunsul patronului FCSB. 

"Ianis nu e prea bun pentru FCSB, nici FCSB nu e prea bun, nici asa. Ianis a crescut si a dat totul in Romania, iar eu cred ca urmatorul pas trebuie sa fie in straintate, la o echipa care sa-l faca si mai bun", a declarat Gica Hagi la PRO X.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia expulzează un diplomat român, ca răspuns la acţiunile autorităţilor de la Bucureşti
BRAT
Modifică setările cookies