Gica Hagi a anuntat transferul lui Ianis dupa primul meci de la EURO U21: "Sunt sanse mari sa plece! 99,9% nu il mai luam in calcul"

Gica Hagi a anuntat transferul lui Ianis dupa primul meci de la EURO U21: "Sunt sanse mari sa plece! 99,9% nu il mai luam in calcul"

Romania U21 a debutat cu o victorie la EURO U21, 4-1 cu Croatia.
 

Ianis Hagi a fost unul dintre marcatorii lui Radoi si unul dintre cei mai buni jucatori ai nationalei mici. Evolutia lui Ianis din meciul contra croatilor a reprezentat doar o confirmare in plus a sezonului foarte bun avut de tanarul mijlocas.

Gica Hagi recunoaste ca fiul sau va pleca de la Viitorul in aceasta vara. Hagi jr se va transfera la un club importat imediat dupa incheierea EURO U21.

"Sunt sanse mari sa plece. Nu il mai luam in calcul. 99,9% nu il mai luam in calcul (n.red. pentru sezonul urmator). Vom vedea. Eu vad ce s-a intamplat cu mine cand am fost la Sportul, am avut nevoie de o echipa mai mare. El are nevoie sa treaca la un alt nivel, are nevoie de o echipa mai buna", a declarat Gica Hagi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT