FC BOTOSANI - CFR CLUJ 2-1 |  "Au avut mai mult noroc decat noi" Clujenii nu isi gasesc cuvintele dupa infrangerea de la Botosani! Ce spune Hoban

FC BOTOSANI - CFR CLUJ 2-1 |  "Au avut mai mult noroc decat noi" Clujenii nu isi gasesc cuvintele dupa infrangerea de la Botosani! Ce spune Hoban

CFR Cluj poate pierde primul loc la finalul etapei a 20-a din Liga 1.

FC Botosani a castigat primul meci al zilei cu CFR Cluj, scor 2-1. La finalul meciului, Ovidiu Hoban a fost vizibil afectat de aceasta infrangere:"Am pierdut asta e cea mai drastica concluzie. Imi pare rau ca am pierdut acest meci, dar ce sa facem, mergem inainte. Ei au avut astazi mai mult noroc decat noi. Ei la singuruele doua suturi pe poarta au marcat. Trebuie sa ne antrenam mai bine si sa castigam urmatoarele meciuri. In primul rand trebuie sa ne calificam in primavara eruopeana si fiecare meci trebuie sa il tratam ca pe o finala".

CFR a ajuns la patru esecuri in actuala stagiune, iar la finalul zilei ar putea pierde primul loc. Daca Astra va castiga duelul cu Universitatea Craiova, ardelenii vor cobora pe locul secund in clasament.

De partea cealalta, Botosani, in urma victoriei, a urcat pe locul 7 in clasament, cu 29 de puncte.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT