Francisc Dican are un mesaj clar pentru conducerea CFR-ului după victoria din Giulești

francisc dican CFR Cluj ovidiu hoban Rapid Bucuresti Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 23:46
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 23:58

După victoria zdrobitoare a echipei CFR Cluj împotriva Rapidului, scor 4-1, Francisc Dican, noul antrenor interimar al clubului, a transmis un mesaj clar către conducere.

Aceasta a fost primul meci pentru Francisc Dican și Ovidiu Hoban pe bancă, iar rezultatul impresionant i-a determinat să ofere un singur gând jucătorilor lor: "Chapeau" (însemnând "pălărie jos", în semn de respect).

La finalul partidei, Dican a subliniat modul în care echipa a reușit să câștige și a evitat să speculeze despre un eventual înlocuitor pentru postul de antrenor principal.

”În primul rând, nu noi am câștigat, jucătorii erau aici și înainte. Au dat dovadă de devotament și atitudine exemplară. Pot doar să zic: 'Chapeau'!

Cred că de la un cap la celălalt am dominat meciul. Cred că determinarea, ambiția și atitudinea au fost cele corecte. Până acum, din punctul meu de vedere, au lipsit.

Știam ce joacă Rapidul și că nu trebuie să le oferim spații pe tranziții. Este un hat-trick care nu ar trebui să se oprească aici. Ar trebui să îl confirme în meciurile viitoare.

E simplu. Pentru noi e simplu. Suntem aici și pregătim meciul și la revedere. Trebuie să confirmăm rezultatul din seara asta. Dacă nu îl vom confirma, atunci nu va fi bine. Poată să vă spună conducerea.”, a declarat Dican, la finalul partidei.

Rapid - CFR 1-4

Daniel Birligea și Cristi Manea au contribuit decisiv la victoria CFR-ului, iar Rapidul a înscris un gol de onoare prin Rrahmani. Cei doi jucători de la CFR Cluj au părăsit terenul accidentați. După această înfrângere, CFR Cluj ocupă locul 2 în play-off-ul Superligii, în timp ce Rapidul se află pe locul 4.

Cum arată play-off-ul Superligii

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!