Hermannstadt - FCSB antonio jakolis FCSB Hermannstadt Liga 1 Liga 1

HERMANNSTADT - FCSB | "Vreau sa joc mai mult!" Jucatorul care isi cere locul in teren! Dica l-a lasat iar in afara lotului

Urmareste AICI HERMANNSTADT - FCSB LIVE, Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Septembrie 2018, 21:10
Data actualizarii: Duminica 30 Septembrie 2018, 21:11

Antonio Jakolis a fost lasat din nou in afara lotului de Nicolae Dica, cel care a optat pentru Romario Benzar pe postul de fundas lateral si Dennis Man ca extrema.

Croatul spune ca vrea sa joace mai mult, dupa ce a revenit de la imprumutul din Cipru. Joakolis a vrut sa se transfere definitiv, insa Dica a decis sa-l retina in lot, insa il foloseste tot mai rar.


”Obiectivul meu la FCSB este acela de a juca cat mai mult si sa castig campionatul la final. Dar Mister este cel care decide pana la urma cine joaca, mie nu-mi ramane decat sa ma antrenez cat mai bine.

Cat despre pozitia mea preferata din teren, aceasta este de mijlocas, dar eu sunt dispus sa joc acolo unde este nevoie de mine, acolo unde-mi cere antrenorul”, a spus mijlocasul inaintea partidei de duminica seara.

”Lupta pentru titlul de campioana va fi una interesanta in acest sezon. Mai intai este aceasta batalie pentru play-off si pentru play-out, dupa care se va intra in linie dreapta pentru campionat. Tocmai de aceea este foarte important sa ne distantam cat putem de mult de locul al doilea”, a mai spus Jakolis, la Digi.

Urmareste AICI HERMANNSTADT - FCSB LIVE, Liga 1. 

Modifică setările cookies