Liga 1

Helmut Duckadam, părere sinceră despre Edi Iordănescu 

FCSB a dat lovitura și l-a adus pe Edward Iordănescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 11:00
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 11:09

Gigi Becali a decis să schimbe suituația de la echipă și l-a instalat pe Edward Iordănescu pe banca tehnică, după experimentele eșuate cu antrenori precum Dinu Todoran, Bogdan Vintilă, Bogdan Andone sau Vergil Andronache.

Helmut Duckadam, fost director de imagine la FCSB, crede că numirea lui Iordănescu este cel mai bun transfer făcut de FCSB. Duckadam crede că venirea lui Iordănescu la echipă va ajuta la procesul pe care FCSB trebuie să îl parcurgă pentru a redeveni o forță.

  • Helmut Duckadam, părere sinceră despre Edward Iordănescu: ”O să facă performanță”

Duckadam, despre Edi Iordănescu

 

”Eu cu Edi am o relație foarte bună, am lucrat împreună când era secundul lui Ilie Stan. Cred că a fost cel mai bun transfer al lui Becali din ultimii ani. O să facă performanță. O să aducă jocul de echipă.

Este un antrenor foarte bun, am spus de trei ani că FCSB are jucători foarte buni, dar nu are joc de echipă. Edi o să facă aici diferența pentru că jucătorii trebuie să joace pentru echipă și o să apară rezultatele.

Eu am spus întotdeauna că FCSB este continuatoarea, nu a retrogradat niciodată. Am fost cu FCSB, pe atunci Steaua, în cupele europene. Eu știu cum ne-au privit cei de afară, cum îi privește UEFA pe cei de la FCSB acum. Eu nu mai înțeleg nimic”, a spus Duckadam, pentru ProSport. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies