FCSB Helmut Duckadam Marius Lacatus Superliga

Helmut Duckadam nu isi mai gaseste locul dupa despartirea de FCSB! A renuntat si la politica dupa doar cateva zile in care a fost implicat

Duckadam era consilier pe probleme de sport al lui Robert Cazanciuc, Presedintele Senatului Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 19:52
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 19:54

Duckadam nu se regaseste dupa despartirea de FCSB. Fostul portar accesptase postul de consilier pe probleme de sport al lui Robert Cazanciuc, dar a renuntat dupa doar cateva zile. 

"Cata rautate si invidie! Pentru mine, era o onoare si mandrie sa fiu consilierul pe probleme de sport a Presedintelui Senatului Romaniei. Ca in acest moment, Presedinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, caruia doresc sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna. 

Stiam ca mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut ca, daca voi veni cu proiecte bune pentru sportul romanesc, poate si viitorul Presedinte al Senatului va apela in continuare la serviciile mele.

Din pacate, invidia si rautatea unora, m-au facut sa renunt la aceasta functie. Voi ramane in continuare consecvent principiilor mele si nu voi mai activa in fotbal sau politica. Viata merge inainte, sa fim sanatosi.", a fost mesajul postat de Duckadam pe Facebook.

Marius Lacatus a vorbit la PRO X despre despartirea lui Duckadam de FCSB si crede ca fostul portar a avut motive intemeiate. Chiar daca nu cunoaste situatia si nu a discutat cu Duckadam, Lacatus stie ca a existat ceva ce l-a deranjat pe eroul de la Sevilla.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!