Liga 1

Haosul continua la Dinamo! Demisii in MASA la club! Jucatorii se pregatesc fara staff medical si fizioterapeuti! Probleme MARI pentru meciul cu Viitorul

Situatia de la Dinamo devine mai dramatica odata cu trecerea timpului!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 17:02
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 17:02

Tot mai multi oameni isi dau demisia de la club dupa ce spaniolii nu si-au tinut promisiunile si nu au virat niciun ban. Din informatiile www.sport.ro, staff-ul medical, fizioterapeutii si analistul video si-au dat demisia, iar jucatorii sunt nevoiti sa se pregateasca fara ajutorul vreunuia dintre ei. 

Dinamo joaca pe teren propriu cu Viitorul, sambata, 28 noiembrie in Cupa Romaniei, insa ar putea avea mari probleme din cauza ultimelor demisii. 

Conform surselor www.sport.ro, Cosmin Contra a trimis un mail catre conducere duminica, pentru a cere asistenta medicala de specialitate la meciul cu Viitorul, insa nu a primit niciun raspuns.

 

"Banii vor fi oferiti ca prima jucatorilor!"

 

Suporterii din DDB incearca sa isi ajute jucatorii pe toate caile posibile, motiv pentru care au scos la vanzare bilete virtuale pentru meciul cu Viitorul. Din suma stransa, acestia au promis ca in cazul unei calificari, banii vor ajunge la jucatori sub forma de prime de joc.

OCUPĂ-ȚI LOCUL ÎN TRIBUNĂ pentru meciul Dinamo - Viitorul, din Cupa României! În caz de calificare, toți banii strânși...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Monday, 23 November 2020
CITESTE SI

Modifică setările cookies