"Hahalerele care fac regula. S-a ales praful de educatie!" Atac fara precedent IN DIRECT! Mihai Rotaru si jucatorii Craiovei au fost tintele!

CSU Craiova Alexandru Mateiu Cornel Dinu Mihai Rotaru Nicusor Bancu Superliga "Hahalerele care fac regula. S-a ales praful de educatie!" Atac fara precedent IN DIRECT! Mihai Rotaru si jucatorii Craiovei au fost tintele!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2019, 11:21
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2019, 11:26

Lumea fotbalului reactioneaza dupa petrecerea Craiovei.

Chiar daca au terminat campionatul pe locul 4 si asteapta o victorie din partea Viitorului in finala Cupei Romaniei pentru a merge in preliminariile UEFA Europa League, jucatorii Craiovei au petrecut alaturi de patronul echipei, Mihai Rotaru.

"Am fost in B, suntem in A, sa-i dam la **** lui Steaua. Si lui Dinamo, si lui Rapid, pentru ca Stiinta n-a murit", a strigat Mihai Rotaru, acompaniat de capitanii Craiovei, Nicusor Bancu si Alexandru Mateiu.

Reactiile au fost multiple in lumea fotbalului romanesc, insa Cornel Dinu a fost cel mai dur in ceea ce il priveste pe patronul de la Craiova.

"Care e, ma, Rotaru? Nu, nu mi-l arata, ca vreau sa dorm linistit la noapte. Nu vreau sa visez urat. Doamne, decadenta la romani nu cunoaste margini. Cand e vorba de distrugere, avem genetic lucrul asta. Manelele au invadat peste tot ce inseamna distractia, cultura romaneasca, intre ghilimele. Deci, este infiorator! Lasa chestia, intre jucatorii Stelei si ai lui Dinamo, pe timpuri, exista o lupta teribila in teren, dar o prietenie, respect, educatie.

Sa-l lasam pe bietul asta, Rotaru asta, un prods al nemerniciei din zilele astea, produs al speculatiilor retrocedarior incontestabil. Se intorc in mormant prietenii mei Oblemenco, Deselnicu, Balaci. Pai, ce conducatori a avut Craiova. Stefan Andrei, Traian Stefanescu, intelectuai rasati, care si pe astia ii injuram acum, ca asta e neamul. Dezastrul, nu neamul. Hahalerele care fac regula. S-a ales praful de educatie!", a tunat Cornel Dinu la Telekom Sport.

 

FRF: ""Material video descoperit cu profunda mahnire"

 

Pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal a aparut un comunicat cu privire la petrecerea organizata de CSU Craiova, in cadrul careia patronul Mihai Rotaru si jucatorii sai au adresat mai multe injurii catre rivale.

"Federatia Romana de Fotbal si staff-ul echipei nationale dezaproba total atitudinea manifestata de jucatorii si staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv in materialul video pe care, suntem convinsi, opinia publica l-a descoperit cu aceeasi profunda mahnire.

Fotbalist al echipei nationale de seniori, Nicusor Bancu are o responsabilitatea in plus si trebuie sa constituie permanent atat un exemplu pentru colegii mai tineri, dar si pentru generatiile de copii care practica fotbalul.

Mesajul pe care il propune prin acest video este unul impotriva celor mai importante valori ale fotbalului si contrar regulilor care fundamenteaza activitatea la loturile reprezentative.

El si toti ceilalti membri ai familiei loturilor reprezentative din imagini, fotbalisti si componenti ai staff-ului, contribuie la construirea unei imagini straine de performanta, care nu le onoreaza prezentul si viitorul.

Respectul fata de adversarii din competitie, cu atat mai mult cu cat ei reprezinta coechipieri in cadrul loturilor nationale, reprezinta un principiu de la care niciun fotbalist nu poate abdica", se arata in comunicatul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!