Hagi a refuzat reporterul după 0-4 la Craiova: "Altă întrebare!"

Gica Hagi constantin grameni Farul Constanta FC U Craiova Tudor Baluta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2023, 00:03
Data actualizarii: Luni 04 Septembrie 2023, 00:01

Farul Constanța a fost umilită de FC U Craiova, scor 0-4, în runda a opta din Liga 1.

La trei zile după eliminarea din Conference League contra lui HJK Helsinki (2-3, la general), Farul a fost de nerecunoscut la Craiova. FC U a marcat câte două goluri în fiecare repriză: Van Durmen (18), Albu (45+2), Baeten (58) și Bauza (80), iar oltenii s-au impus cu un neverosimil 4-0.

Hagi a refuzat să vorbească despre interesul Rapidului pentru Băluță și Grameni

La finalul meciului, Gică Hagi a transmis că trebuie să regleze cât mai rapid lucrurile la Farul și a catalogat rezultatul drept o lecție predată de FC U Craiova.

În schimb, Hagi a refuzat să vorbească despre plecări sau sosiri la echipă, în contextul în care luni se încheie fereastra de mercato. "Regele" a refuzat să răspundă la o întrebare referitoare la doi dintre mijlocașii săi, Tudor Băluță și Constantin Grameni.

  • Reporter: "Erau niște zvonuri apropo de Băluță și Grameni doriți de Rapid la un moment dat. Mai sunt de actualitate?"
  • Hagi: "Altă întrebare!"
  • Reporter: "Păi..."
  • Hagi: "Altă întrebare!"

Reacția lui Gică Hagi după FC U Craiova - Farul 4-0

De asemenea, managerul tehnic al constănțenilor s-a plâns că anumiți jucători s-au declarat apți din punct de vedere fizic, însă pe parcursul meciului au avut probleme medicale.

"Trebuia să vină și momentul ăsta. Cred că nu mai suntem cei de anul trecut. Nu avem nicio scuză legată de faptul că am avut multe meciuri sau oboseală. Din păcate, când nu ești 100% din toate punctele de vedere, să te lupți... sau să spui că ești 100% când ești întrebat, iar apoi să nu poți, fotbalul te pedepsește. O lecție de fotbal. Trebuia să vină și asta ca noi să învățăm anumite lucruri care trebuie respectate.

Nu știu despre plecări. În seara asta am primit o lecție. Trebuie să analizăm, iar apoi să schimbăm lucrurile total. Dacă nu, nu va fi bine.

Avem două zile pauză, iar apoi trebuie să analizăm bine. Unii vor pleca la loturi, alții rămân acasă. Trebuie ca mental să fim foarte bine. Un factor poate fi și partea mentală, aici am greșit.

Au zis că sunt 100% și după aceea... pe teren s-a văzut că au fost cu o viteză în minus. Cred că e binevenită pauza. Ce decizii? Trebuie să ne punem la punct cu toții, să ne așezăm și să fim cei de anul trecut.

Urez echipei naționale succes. Măcar acolo să ne iasă, ar fi foarte bine. Le urăm baftă. Noi trebuie să reparăm ce avem de reparat la noi la echipă", a spus Gică Hagi.

Farul Constanța are trei victorii și patru înfrângeri în primele șapte etape din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi ocupă locul 9, cu 9 puncte.

În runda următoare, campioana României va primi vizita celor de la UTA Arad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!