Hagi a luat FOC cand a fost intrebat de plecarea lui Ianis la FCSB: "Lasati-i pe altii sa isi faca jucatorii de milioane!"
Duminica 16 Septembrie 2018, 14:23

Hagi a luat FOC cand a fost intrebat de plecarea lui Ianis la FCSB: "Lasati-i pe altii sa isi faca jucatorii de milioane!"

Gica Hagi a fost deranjat de intrebarea legata de declaratia lui Gigi Becali.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Antrenorul celor de la Viitorul, Gica Hagi, a vorbit la conferinta de presa de dinaintea partidei cu Hermannstadt de luni. El a fost deranjat cand a fost intrebat de declaratia lui Gigi Becali legata de Ianis Hagi. Patronul FCSB-ului a spus ca Ianis poate pleca pe o suma mare din Liga 1 doar de la FCSB.

"Ianis e un tanar talentat, are nevoie de timp si rabdare ca sa progreseze zi de zi. Acesta este lucrul care conteaza pentru mine, restul vor veni pentru ca este vorba despre un jucator foarte, foarte talentat.

Lasati intrebarile asta, intrebati de Viitorul. Ianis e la Viitorul, Viitorul l-a cumparat, e jucatorul nostru si atat. N-ati vazut ca si-a prelungit contractul acum o luna. Lasati-i pe ceilalti sa aiba grija de jucatorii lor si sa-i faca pe jucatorii lor de milioane. Deocamdata e la noi si vom vedea ce va fi.

Nu va inteleg deloc, suntem in campionat si noi vorbim de transferuri cand mai sunt 3 luni de jucat" a spus Gica Hagi in conferinta de presa de astazi.

Hagi nu a vrut sa vorbeasca nici despre prestatiile jucatorilor de la Viitorul de la echipele nationale: "Suntem la echipa de club, a inceput campionatul, pentru mine e uitat tot ce s-a intamplat la echipa nationala. Le-am transmis la jucatori acest lucru, sa ne conectam la campionat, sa uitam, nu mai suntem la lot, s-a terminat, acum trebuie sa ne concentram pe campionat" a mai spus Hagi.Hărţile războiului din PSD. De câte voturi e nevoie este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea