Gigi: "Stancu e NUMBER ONE!" Stancu: "Nu mai ascult ce zice el, nu imi mai bagati in cap toate prostiile!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Octombrie 2010, 23:18

Stancu a reusit o dubla cu Pandurii si a ajuns golgheterul Ligii I cu 10 reusite iar Becali a spus despre el ca e "number one" din Ghencea. Jucatorul nu mai vrea laude ci doare liniste pentru a juca la fel de bine in continuare.

"Este o simpla victorie, mai sunt multe meciuri de jucat. Nu mai ascult ce spune domnul Becali, trebuie sa-mi vad de jocul meu. Nu-mi mai bagati in cap toate prostiile, lasati-ma sa-mi vad de treaba", le-a declarat Stancu atunci cand a fost intrebat daca ar pleca la Galatasaray, echipa antrenata de Gheorghe Hagi.

Stancu a mentionat ca nu s-a gandit la titlul de golgheter: "Nu conteaza jocul, importante sunt punctele, avem multe de recuperat. Mi-am propus sa-mi ajut echipa, nu m-am gandit la titlul de golgheter".

SZEKELY: "A fost o victorie muncita, ne asteptam la acest lucru, pentru ca mereu ne-am chinuit cu Pandurii. Nu stiu ce a vorbit Marius Lacatus la pauza, pentru ca eu eram la incalzire, dar ma bucur ca ne-am revenit, am castigat si putem continua lupta pentru titlu. Ma bucur ca am redebutat pe Ghencea, am acceptat micsorarea salariului pentru ca e mai important pentru mine sa joc. Urmeaza meciul de Cupa, care este la fel de important pentru noi ca si celelalte competitii in care suntem implicati. Dorinel Munteanu spune ca nu contam la titlu? Nu vreau sa comentez asta. Galatiul merita pozitia pe care este, si cand eram eu acolo faceam jocuri bune", a declarat Janos Szekely.

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies