Live Text
Steaua - Pandurii

Dubla Stancu! Steaua 2-0 Pandurii! Vezi aici fazele meciului!

Steaua a fost la pamant cu Pandurii iar fanii incepusera sa isi piarda rabdarea. Stancu a salvat echipa lui Lacatus, dupa mai multe gafe ale apararii adverse. Steaua a egalat Vasluiul in clasament, cu 21 de puncte!

In confruntarile directe, Steaua a primit-o in Ghencea de 5 ori pe Pandurii. Steaua a reusit 4 victorii, iar un meci s-a terminat la egalitate, golaverajul fiind 4-0. George Galamaz este anuntat titular si va ajunge la 200 de meciuri in prima liga.

In 2007, cei de la Pandurii au scos un punct, scor 0-0.

Echipa de start:
Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan, Nicolita, Radut, Ricardo, Tanase - Stancu si Bilasco!

Oficialii Stelei au inceput sa ajunfa la stadion. "Acest meci are o incarcatura aparte, venim dupa egal la Utrecht si infrangere cu Dinamo. Este important sa luam cele trei puncte pentru a reintra in normalitate. Sper sa castigam, titlul se joaca. Clasamentul final va arata altfel. Este destul de greu sa jucam la 2 zile. Ne concentram la meci si sper sa castigam si sa castigam si peste doua zile in Cupa" a declarat Narcis Raducan la Sport.ro.

"Va fi un meci greu, de campionat. Daca inscriem repede ne facem un meci usor. Avem nevoie de cele trei puncte ca sa stam aproape de lider. Avem o saptamana de foc. Banderola nu e povara. La noi este stabilit ca Tanase sa fie capitan. Ca in iarna va fi altcineva, depinde. Avem un lot numeros din fericire, Marius poate sa ruleze lotul de jucatori. Pronostic dau 1 solist, nu conteaza cine inscrie"
a spus presedintele Duckadam.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies