Stelistii la picioarele lui Stancu: "Ii multumim ca a marcat, la sfarsitul turului trebuie sa fim sus!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Octombrie 2010, 22:50
Stelistii la picioarele lui Stancu: "Ii multumim ca a marcat, la sfarsitul turului trebuie sa fim sus!"

STEAUA 2-0 PANDURII / Stelistii sunt in al 9-lea cer si vor sa faca spectacol miercuri in Cupa Romaniei cu Sportul, IN DIRECT la PRO TV de la 20:45.

"Un meci greu, ca toate in ultima vreme. Important e ca am reusit sa castigam. Ne doream sa obtinem victoria, sa multumim publicul din Ghencea, suntem foarte bucurosi. E bine ca am intrat in joc si am marcat, era foarte greu ca nu reuseam sa inscriem. Ii multumim lui Bogdan ca a inscris, si-a facut datoria, castigam si pierdem impreuna. Speram sa ne refacem cat mai rapid, suntem profesionisti, cine intra in meciul de Cupa trebuie sa joace la capacitate maxima", a spus Galamaz la Fanatik Show.

"E o victorie muncita, am inceput foarte greu, dar echipa a aratat ca are valoare , iar in repriza a doua ne-am concentrat mai mult si am marcat. Aveam nevoie de victorie pentru ca treceam printr-un moment mai greu in campionat. Luptam pentru a fi sus in clasament, speram ca pana la finalul turului sa stam cat mai bine in clasament", a spus si Brandan la Fanatik Show.
 

Coronavirus România, bilanț 9 martie. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
BRAT

Modifică setările cookies