Lacatus: "Toata lumea se asteapta ca Steaua sa defileze, dar nu este asa de simplu!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Octombrie 2010, 23:08

	Lacatus: "Toata lumea se asteapta ca Steaua sa defileze, dar nu este asa de simplu!"

STEAUA 2-0 PANDURII / Lacatus va merge pe metoda rotatiei, vrea sa le dea sansa jucatorilor sa demonstreze ca merita sa fie titulari la Steaua.

"Sunt multumit de aceste trei puncte, desi jocul a suferit in prima repriza, dar important este ca am revenit in partea a doua, cand jucatorii au fost mai agresivi si nu au dat posibiltatea adversarilor sa aiba posesie in jumatatea noastra. Este bine pentru moralul echipei, pentru liniste pentru a ne pregati pentru urmatoarele partide. Toata lumea se asteapa ca Steaua sa defileze cu echipe modeste, dar nu este asa simplu, pentru ca intampini greutati pe parcursul meciului. Sunt multumit mai ales de jocul din repriza a doua. Voi incerca sa dau posibilitatea si jucatorilor care au evoluat mai putin sa demonstreze ca merita sa fie titulari. Nu pot face multe astfel de schimbari pe parcursul campionatului, dar voi incerca", a declarat Lacatus.

Tehnicianul a subliniat ca miercuri va decide cine va intra in lot si in teren la meciul din Cupa Romaniei cu Sportul Studentesc:

"Miercuri vom decide cine va intra in lot si pe teren, nu e usor sa joci la 48 de ore. Sper ca jucatorii sa demonstreze ca merita sa fie titulari".

Petre Grigoras a afirmat ca si-ar dori un jucator precum Bogdan Stancu, apreciind ca poate daca acesta nu ar fi evoluat, Pandurii ar fi obtinut o remiza cu Steaua.

"O victorie meritata a Stelei, nu am putut pastra ritmul pe parcursul meciului, am facut cadou primul gol, de ce ne-a fost frica nu am scapat, de fazele fixe, iar Stancu este un jucator exceptional, care a stiut sa speculeze. Steaua nu a fost sub asteptari azi, iar noi in primele 60 de minute am practicat un fotbal bun, dar nu am reusit sa fructificam ocaziile. Mi-as dori si eu un jucator ca Stancu, dar trebuie sa ne descurcam cu ce aveam. Echipa asta nu a scos puncte cu Bistrita si cu alte formatii si nu ne propusesem sa castigam in Ghencea si Giulesti. Diferentele de valoare sunt considerabile, dar trebuie sa ne concentram sa scoatem puncte si sa folosim tot ce am avut bun in aceasta partida. Poate am fi reusit un egal fara Stancu, un jucator valoros si speculant, doar un rezultat de egalitate, mai mult nu am fi reusit", a declarat Grigoras.

 

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies