Gigi Becali Academia FCSB CS Mioveni FCSB Superliga

Gigi Becali se răzbună pe puști după egalul de la Mioveni: "Am luat o hotărâre azi, le-am oprit!"

Gigi Becali s-a arătat foarte nemulțumit după un nou pas greșit făcut de FCSB în lupta la titlu, 1-1 contra lui CS Mioveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 23:02
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 23:03

După ce a spus că Andrei Burlacu nu va mai face parte din lot, cel puțin pentru moment, având în vedere ratarea atacantului din repriza secundă a meciului de la Mioveni, Gigi Becali a anunțat o nouă măsură radicală.

Gigi Becali vrea să reducă bugetul la academia lui FCSB

În cazul în care FCSB nu va câștiga titlul, patronul are de gând să reducă la jumătate bugetul de la academia clubului, de la 150.000 de euro pe lună, la 75.000.

  • Gigi Becali

"Am luat o hotărâre azi, se lucra la două terenuri și le-am oprit. Mâine se vine cu organigrama de la Academie. Gata, reducem, nu se mai cheltuie 150.000 la Academie, gata, 75.000, dacă nu iei campionatul. Unde a produs Academia, mi-a produs vreun ban? De când o am, 5-7 ani, nu știu ce face Hagi, eu dacă nu iau campionatul, o să vedeți, deja încep să intru în banii mei, mie nu îmi place să cheltui bani la fotbal. 

E mai greu de luat, nu ai cum să iei campionatul cu oameni care nu au bărbăție și să dea 3-4 goluri lui Mioveni. Conduci 1-0 și după nu mai dai 3-4 goluri. Nu ai cum să iei campionatul așa, ăsta e adevărul. Și dacă ia CFR bătaie, tot nu putem să luăm, nu ai cum să câștigi cu echipe din astea, în play-off dai de echipe tari. 

Noi nu avem războinici, avem jucători cărora le place să se distreze, mai driblează ei. Am crezut în Liga Campionilor și în Europa, să iau bani de acolo, dar chiar dacă iei, cu echipa asta nu poți câștiga. Așa, trebuie să restrâng cheltuielile, mi-am dat seama că nu avem cum să răzbim cu echipa asta", a spus Gigi Becali, la Digisport.

În urma remizei de la Mioveni, FCSB ocupă locul secund, cu 59 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care are un meci mai puțin.

În runda următoare, FCSB va primi vizita Farului, duminică, 27 februarie, de la ora 21:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!