Gigi Becali se luptă cu un club din MLS pentru transferul tânărului fotbalist pe care a pus ochii! Ofertă din SUA pentru român 

Gigi Becali David Miculescu Liga 1 MLS UTA Arad Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 17:29
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 17:32

UTA Arad a rămas fără doi titulari importanți în iarnă și riscă să îl piardă și pe al treilea. 

Arădenii s-au despărțit de Roger, transferat de CFR Cluj în această iarnă, dar și de Juan Pablo Passaglia, care a semnat cu Chindia Târgoviște, iar acum riscă să rămână și fără unul dintre jucătorii cheie din atac. 

David Miculescu (20 ani) este jucătorul cheie din acest sezon, fiind și golgheterul echipei, însă UTA Arad poate rămâne fără el. Gigi Becali a pus ochii pe tânărul atacant încă din vara lui 2021 și și-a anunțat intenția de a-l transfera, însă s-a lovit de pretențiile financiare mari ale conducătorilor arădeni, astfel că a anunțat că așteaptă pentru a-l transfera gratis, atunci când i se încheie contractul. 

Ofertă din MLS pentru David Miculescu

Gruparea pregătită de Ionuț Badea a primit o ofertă de 500.000 de euro din partea lui Gigi Becali pentru jucător dorit și de Universitatea Craiova și CFR Cluj, fără ca vreo mutare să se concretizeze. Cu toate aste, Miculescu ar putea ajunge în străinătate, după ce UTA ar fi primit o ofertă importantă pentru el. 

Orlando City, grupare ce evoluează în Major League Soccer, a pus ochii pe David Miculescu și ar fi făcut deja o ofertă de 1.5 milioane de euro către UTA Arad, informează ProSport. Orlando City este echipa care s-a interesat și de Florinel Coman în urmă cu mai bine de un an, însă mutarea nu s-a concretizat, la refuzul lui Gigi Becali. 

Mutarea lui Miculescu în Statele Unite ale Americii ține de acceptul jucătorului, în cazul în care ar fi de acord cu propunerile americanilor. Pentru Orlando City evoluează brazilianul Alexandro Pato, fost jucător la AC Milan. 

  • 700.000 de euro este cota lui David Miculescu conform Transfermarkt. 
  • 25 de meciuri a jucat în acest sezon, având 7 goluri marcate. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!