Gigi Becali s-a răzgândit! Suma impresionantă virată din contul Teodorei Becali direct în contul FCSB-ului 

Gigi Becali FCSB Teodora Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 08:42
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 08:56

Omul de afaceri nu renunță la FCSB. 

După două etape scurse din playoff, FCSB ocupă poziția a doua, cu 37 de puncte, la 5 puncte în spatele CFR-ului, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali (63 ani) să-și calce pe cuvânt. Cu toate că a declarat în repetate rânduri că FCSB trebuie să se autofinanțeze și că nu mai dorește să-și pună la bătaie proprii bani, omul de afaceri s-a răzgândit.

Recent, Becali a virat în conturile FCSB-ului 1.500.000 de milioane de lei (303.136 de mii de euro). Un milion de lei a fost transferat din contul Teodorei Becali (27 ani), fiica sa cea mare, în timp ce 500.000 de lei de contul personal al talifundiarului, conform gsp

Suma nu a fost virată pentru un transfer al unui jucător sau pentru achiziționarea unui bun util pentru FCSB, ci pentru acoperirea cheltuielilor curente, informează aceeași sursă. 

Astfel, văzând că a înjumătățit diferența față de liderul CFR, Becali a scos din nou bani din propriul buzunar. La finalul anului trecut, când FCSB a intrat în playoff la 10 puncte în spatele echipei antrenate de Dan Petrescu (54 ani), omul de afaceri a anunțat că nu va mai transfera niciun jucător și că nu va risca siguranța financiară a familiei pentru un club de fotbal.

Becali: „Nu mai dau niciun ban”

„La ora asta sunt foarte dezamăgit și nu dau nici cinci bani pe jucători, așa am zis. Dacă eu am zis că nu mai dau bani, cum să dau acum ca să aduc jucători?

Până nu sunt sigur că banii mei, ai familiei mele, sunt în siguranță și că ăla care bagă mingea în poartă îmi va aduce mie bani, nu mai dau niciun ban. Nici cinci bani”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!