Gigi Becali Banel Nicolita Superliga

Gigi Becali, prima reacție după ce a aflat că Bănel Nicoliță are probleme: ”Nu mai am nicio treabă cu el”

Știrea legată de plecarea lui Bănel Nicoliță în SUA a captat atenția opiniei publice.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:51
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 18:00

Fostul fotbalist de la FCSB ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari, iar, pentru a face rost de suma de bani, acesta a decis să plece în SUA, la muncă.

Gigi Becali, omul care practic l-a descoperit pe Bănel Nicoliță, a vorbit despre situația atacantului ajuns la 36 de ani, recunoscând că nu știa că acesta are probleme de ordin financiar. De altfel, acesta nu mai păstrează legătura cu fostul fotbalist.

  • Gigi Becali

„Habar nu am de situația lui Bănel Nicoliță și nu știu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el și sincer nici nu știam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei?

Chiar nu prea mă interesează de situația lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba și cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”, s-a rezumat să declare Gigi Becali, pentru ProSport.

Dacia Unirea Prăila, Poli AEK, FCSB, Saint-Eteienne, FC Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu-Mureș și Aris Limassol sunt echioele din cariera lui Nicoliță.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!