”E mult mai bogat decât Ion Țiriac”. Dumitru Dragomir e convins! Ce spune despre averea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir Gigi Becali Ion Tiriac Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 13:32
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 13:32

Gigi Becali (64 de ani) nu este în Top 20 cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar Dumitru Dragomir este convins că adevărul este altul.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Gigi Becali îl depășește chiar și pe Ion Țiriac la acest capitol, luând în calcul terenurile pe care acesta le are, evaluate la sume importante.

„Ascultaţi-mă bine că vă zic, eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu: Gigi Becali este cel mai bogat om din România la ora actuală, e mult mai bogat decât Ion Ţiriac. 

Îl doare pe el în pălărie că nu mai este în clasamente. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai, mii de hectare de pădure, aşa că eu ştiu ce vorbesc”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro, mai bogati fiind doar Ion Tiriac, a cărui avere ajunge la aproximativ 2 miliarde de euro, și Gruia Stoica (500 de milioane de euro). 

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, avea atunci o avere estimată la 300-340 de milioane de euro, iar a cincea poziție este ocupată de George Copos, cu circa 200-210 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!