VIDEO EXCLUSIV „Poate n-am jucat nici la Iași, nici la Timișoara!” Replica lui Andrei Cristea în cazul scandalului dintre CSA și FCSB 

Andrei Cristea (37 ani) și-a anunțat retragerea din fotbal recent, după o carieră care s-a întins pe mai bine de două decenii. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 08:37
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 08:48

Fostul atacant a vorbit în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport” despre scandalul dintre CSA Steaua și FCSB, după decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție în privința brandului Steaua. Astfel, recursurile formulate de ambele părți au fost admise, iar dosarul a fost trimis spre rejudecare la Curtea de Apel București. 

Andrei Cristea a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali din 2004, de când a fost transferat de la FCM Bacău până în 2006, când a fost vândut celor de la FC Timișoara. Cristea a ținut să evidențieze că situația nu ajută fotbalul românesc, mai ales în contextul în care suporterii au fost divizați. 

Andrei Cristea: „Am jucat la cele mai mari echipe din fotbalul românesc!”

„Sunt două momente care mi-au marcat cariera (n.r. - meciul cu Valencia și Minunea de la Liberec), am avut plăcerea și bucuria să joc la cele mai mari echipe din fotbalul românesc. Timpurile se schimbă, poate pe viitor vom mai întâlni astfel de cazuri, poate n-am jucat nici la Iași, nici la Timișoara, nici la Brașov. 

Legile se schimbă, vedeți și dumneavoastră că apar fel și fel de discuții, de memorii. Fotbalul românesc este bântuit de astfel de discuții, echipele s-au divizat, suporterii la fel. Nu văd o chestie care să ajute fotbalul”, a declarat Andrei Cristea la PRO X. 

  • 72 de meciuri a jucat Andrei Cristea pentru FCSB, timp în care a înscris 12 goluri. 
  • două trofee a câștigat fostul atacant alături de roș-albaștri, singurele pe care le deține din Liga 1, titlul în sezonul 2004/05 și cel din sezonul 2005/06. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!