Advertoriale

(P) Vrei să izolezi mansarda pentru o eficiență termică mai ridicată? Wilio te poate ajuta să găsești meșterul care te va ajuta

Izolarea mansardei trebuie avută în vedere încă de când decidem să construim casa. Acest lucru este necesar întrucât pe timp de iarnă, căldura se va menține mai mult timp, iar vara vei fi protejat de aerul fierbinte din exterior. În acest fel vei beneficia de o temperatură constantă tot timpul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 16:51
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 16:54

 

Izolarea mansardei este utilă de asemenea pentru că vei reuși să faci economii la facturi, în special pe timp de iarnă. Căldura din casă nu va ieși prin zona podului, iar izolată cu produse termoizolante de cea mai bună calitate, costurile pentru energia termică se vor simți considerabil. 

Cum poți găsi un specialist care să-ți ofere servicii și produse de calitate? 

Dacă ai decis că ai nevoie de izolarea podului sau mansardei după caz, și ești în căutarea unui specialist în izolații, atunci trebuie să ști că aplicația Wilio îți va fi de mare ajutor. Tot ce ai de făcut este să introduci o cerere cu informațiile care te interesează, urmând ca în scurt timp să primești oferte de la meșteri specialiști. Poți alege meșterul în funcție de recenziile oferite de alți beneficiari, pentru a avea certitudinea unei lucrări de calitate. Wilio își verifică în prealabil toți furnizorii de servicii, pentru a se asigura că beneficiarul primește cele mai bune servicii. 

Care sunt costurile pentru izolarea mansardei?

Avantajul major oferit de platforma Wilio este faptul că îți oferă prețuri orientative pentru izolarea mansardei, astfel încât vei reuși să-ți faci o idee despre costurile aferente. De obicei, prețurile variază între 40 și 80 de lei/mp. Însă, prețul final al serviciului depinde de dimensiunea, dificultatea, tipurile de materiale, calitatea și locația proiectului. Vei primi prețul exact pentru izolare mansardă doar de la furnizorul care se va ocupa de izolarea mansardei. 

Ce avantaje vei avea atunci când decizi izolarea mansardei? 

Costuri reduse privind energia termică consumată pentru încălzirea casei – odată izolată mansarda, toată căldura ce va veni din partea inferioară a casei se va menține în partea  superioară, fără a ieși prin pod. Acest lucru nu doar că va menține o temperatură confortabilă, te va ajuta să faci economii serioase atunci când vine factura pentru întreținere. 

Izolează fonic – materialele folosite în izolarea mansardei asigură o protecție fonică a spațiului, prin atenuarea zgomotului venit din exteriorul casei. 

Asigură protecție împotriva umezelii – izolarea mansardei va crea o hidroizolație potrivită, tavanul/podeaua fiind protejate împotriva vaporilor de apă, umidității, condensului și mucegaiului, dar și a altor intemperii.

Asigură o temperatură constantă – odată izolată mansarda, atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă te vei putea bucura de o temperatură constantă în interiorul casei. 

Personal, am decis izolarea tavanului, deși podul este nefolosit, pentru păstrarea unei temperaturi ideale pe timp de iarnă. În acest fel toată căldura provenită de la agentul de încălzire, se păstrează în casă. Tavanul este izolat cu vată bazaltică ce își face datoria. Recomandăm izolarea mansardei pentru a vă bucura de serile călduroase de vară, dar fără a vă sufoca, precum și pentru ierni liniștite și însuflețite atunci când afară viscolește.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!